Neler Yeni

Yardım Monitörümde bi sıkıntı var

Efeebkl0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe ebikli
İtooyadan yeni 144 hz aoc un monitörünü aldım dün elime ulaştı fakat bi sorun var normal gezinirken olsun hiçbişey yok ama oyuna girip tam ekrana aldığımda ekranda bazı yerler yanıp sönüyor sabit kalmıyor yanı sanki bi ışık dalgalanması gibi bişey olur ne yapabilirim aydınlatabilirmisiniz

Mahmut010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mahmut00
Ips ekransa ışık sızması olabiliyor

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
haro
İtooyadan yeni 144 hz aoc un monitörünü aldım dün elime ulaştı fakat bi sorun var normal gezinirken olsun hiçbişey yok ama oyuna girip tam ekrana aldığımda ekranda bazı yerler yanıp sönüyor sabit kalmıyor yanı sanki bi ışık dalgalanması gibi bişey olur ne yapabilirim aydınlatabilirmisiniz
Freesync kapatıp tekrar dene bakalım düzelecek mi?

Efeebkl0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe ebikli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Freesync kapatıp tekrar dene bakalım düzelecek mi?
Tamamdır reis şuan pc de deilim pc başına geçince dönüş yapıcam size bu arada bi sıkıntı olsa sadece oyunda ve tam ekrandamı yapar yani sıkıntı olsa tam ekrandan çıkarınca ve normal dolaşırkenede olması lazım deilmi

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
haro
Tamamdır reis şuan PC de deilim PC başına geçince dönüş yapıcam size bu arada bi sıkıntı olsa sadece oyunda ve tam ekrandamı yapar yani sıkıntı olsa tam ekrandan çıkarınca ve normal dolaşırkenede olması lazım deilmi
Cs Go'da Freesync açınca aynı sorun başıma gelmişti o sebeble söyledim. Belki düzelir. Diger oyunlar da freesync açık sorun yok. Monitör va panel benim de. Va panellerde böyle bir kronik sorun varmış kavisli olanlarında.

Efeebkl0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe ebikli
Cs Go'da Freesync açınca aynı sorun başıma gelmişti o sebeble söyledim. Belki düzelir. Diger oyunlar da freesync açık sorun yok. Monitör va panel benim de. Va panellerde böyle bir kronik sorun varmış kavisli olanlarında.
Bu arada benimkide va ve kavisli inşallah ondandır ya çünkü göndericem itopyayla uğraşıcam siparişimi zaten 1.5 hafta sonra gönderdiler o yüzden hiç uğraşmak istemiyorum inşallah dediğin gibi olur reis

CreedKing

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
CreedKing
Bende de aynı sorun var, freesync açıkken ekranın alt kısmı sol ve sağda hafif bi ışık yükselip kayboluyor. Sabotaj ve pubg lite de başıma geldi. Freesync kapatınca sıkıntı çözülüyor ama. Buna sebep olan durum nedir onu çözmek lazım

Efeebkl0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe ebikli
Bende de aynı sorun var, freesync açıkken ekranın alt kısmı sol ve sağda hafif bi ışık yükselip kayboluyor. Sabotaj ve PUBG lite de başıma geldi. Freesync kapatınca sıkıntı çözülüyor ama. Buna sebep olan durum nedir onu çözmek lazım
Valla reis bende bi deniyemedim freesync kapatmayı eve geçince deniycem inşallah bendede öyle yapınca geçer bu arada senin monitördemi aoc

CreedKing

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
CreedKing
hayır asus tuf VG24VQ, bu sorun yazılımsal mı nedir anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular