Monitörümde çizgiler çıkıyor

Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar bilgisayarı bir süre kullandıktan sonra ekranda çizgiler hızlıca gelip gitmeye başlıyor ama yeniden başlatınca düzeliyor. Neden kaynaklanıyor olabilir? Oyun oynarken değilde oyundan çıktıktan sonra masaüstündeyken yapıyor hep olmuyor 2.kez karşılaştım
PowerColor RX 5700XT ekran kartım ve monitör Game Booster 165Hz modelini bilmiyorum. Ekran kartını ve psuyu 2.el aldım alırken 25 dakika civarı furmark ve 10 dakika civarı occt vram testi yapmıştım sorun yoktu yine yapıyorum sorun çıkartmıyor kart. Psu 650 watt aldığım kişi 1 kez kullanmış toplama sistemin içinden gelmiş etiketleri ve garantisi duruyor çin malı 80 sertifikalı bir psu

4060TI ekran kartımda lol oynarken arada aynı şekilde sapıtıyor.
Muhtemelen yazılımsal bir sorun çünkü harici hiç olmuyor

4060TI ekran kartımda lol oynarken arada aynı şekilde sapıtıyor.
Muhtemelen yazılımsal bir sorun çünkü harici hiç olmuyor
Benimki oyundayken yapmadı masaüstünde veya chrome açıkken böyle düşük sinyalli tv kanalları tarzı goruntude çizgiler oluşuyor hızlıca git gel git gel

Ekler

• IMG_0969.webp
    IMG_0969.webp
    55.8 KB · Hit: 14
Benimki oyundayken yapmadı masaüstünde veya chrome açıkken böyle düşük sinyalli tv kanalları tarzı goruntude çizgiler oluşuyor hızlıca git gel git gel
Bende TAP basınca tetikleniyordu ama oyunu alt f4 kapatınca düzeliyordu. Senin durum panellik olabilir. HDMI kablosunu vs değiştirme imkanın var mı?

Bende TAP basınca tetikleniyordu ama oyunu alt f4 kapatınca düzeliyordu. Senin durum panellik olabilir. HDMI kablosunu vs değiştirme imkanın var mı?
Benim monitör game booster 165hz içinden çıkan hdmi kablosuyla kullanıyorum belkide monitör sıkıntılıdır diyecegim eski ekran kartıyla sorun yapmıyordu

Geri