Monitörümde gidip gelen beyaz çizgiler var.

StjeR

80+
Reaksiyon skoru
114
Eskiden bu sorun PC ilk açıldığında var olup bir 15 saniye sonra yok oluyordu. Şuan 2 saniyede bir olmak üzere ekranımın alt çeyreğinde sıralı beyaz çizgiler gidip geliyor. HZ ayarlarını değiştirdiğimde bu çizgilerin konumu ve boyutu da değişiyor fakat hiçbir hz ayarında tamamen çözülmüyor. Yan monitörümde böyle bir sorun yok, ana ekranı DP, yan monitörü HDMI ile kullanıyorum. HDMI kablosunu ana ekrana takarak da denedim fakat çözüm olmadı. Eğer gerekiyorsa fotoğrafını da çekip atabilirim.

Çizgiler bu şekilde, gidip geliyorlar.

Ekler

• 1000214027.webp
    1000214027.webp
    769.7 KB · Hit: 12
geçmiş olsun paneli bozulmuş büyük ihtimalle. marka model nedir ürünün ve garantisi vardır umarım
2 Seneyi geçmiştir alalı. MSI G272QPF model monitör. Yaptırması pahalıya patlar mı? Finansal olarak berbat bir durumdayım.

aynı ürün bendede vardı 1 ay önce aynı sorunu yaşadım benim ürünün uzatma garantisi devreye girmişti normal garanti süresi bittiği için . sigortaya ulaştım gelip alıp incelediler 1 ay sonra ulaştılar panelin bozulduğunu ve 15k masraf olduğunu söylediler monitörün sıfır piyasasının 10k civarı olmasına rağmen. neyseki ya 5k verip tamir etmeyi yada aldığım fiyat olan 10k değerinde bir çek teklif ettiler bende çeki aldım tabii ki şuan o çek ile aldığım asus monitörü kullanıyorum. sende uzatma garanti vs olmadığı için ilgileneceklerini zannetmiyorum doğal olarak

aynı ürün bendede vardı 1 ay önce aynı sorunu yaşadım benim ürünün uzatma garantisi devreye girmişti normal garanti süresi bittiği için . sigortaya ulaştım gelip alıp incelediler 1 ay sonra ulaştılar panelin bozulduğunu ve 15k masraf olduğunu söylediler monitörün sıfır piyasasının 10k civarı olmasına rağmen. neyseki ya 5k verip tamir etmeyi yada aldığım fiyat olan 10k değerinde bir çek teklif ettiler bende çeki aldım tabii ki şuan o çek ile aldığım asus monitörü kullanıyorum. sende uzatma garanti vs olmadığı için ilgileneceklerini zannetmiyorum doğal olarak
Böyle bir sorun nasıl oluşuyor? Sorunlu bir ürün satıyorlar demekki.

Böyle bir sorun nasıl oluşuyor? Sorunlu bir ürün satıyorlar demekki.
bu problemi bu msı serisi ürünlerde birkaç kişide daha görmüştüm galiba kronikler sebebini bilmiyorum ama bende tamda normal garanti süresinin bittikten 1 hafta sonra bozulması garip geldi :D neyseki bu tarz ürünlerde garantiyi 5yıla kadar uzatıyorum ne olur ne olmaz diye

bu problemi bu msı serisi ürünlerde birkaç kişide daha görmüştüm galiba kronikler sebebini bilmiyorum ama bende tamda normal garanti süresinin bittikten 1 hafta sonra bozulması garip geldi :D neyseki bu tarz ürünlerde garantiyi 5yıla kadar uzatıyorum ne olur ne olmaz diye
Benimde 2 seneyi yeni doldurmuştur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,132
Üyeler
185,842
Son üye
Caprivan
Geri