Neler Yeni

Monitörümde olan garip sorun

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Mustafa Karakuş
G24f-2 monitörün kullanıyorum hdmi bağlantısı ile dün geldi ve şöyle bir şey farkettim garanti kapsamına girer mi. Monitör 3lü fişe bağlı ve hdmi bağlantılı 180hz de kullanıyorum

Şöyle video izlerken koyu modda beyaz renkler silahların dışına çıkıyor ve dalgalanma gibi oluyor videoyu durdurdular 2 saniye sonra dalgalanma geçiyor bunu nasıl çözerim videosu var ama 100mb bu yüzden atamıyorum

Ekler

• Screenshot_20221111-162423_Gallery.jpg
    Screenshot_20221111-162423_Gallery.jpg
    555.4 KB · Hit: 61
  • 20221110_204947.jpg
    3.8 MB · Hit: 47

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
180Hz için monitörde ayrı mod var ise kapatıp 165' E alıp dener misin

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Mustafa Karakuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
denedim aynı sorun var garantiye göndereyimmi sizce
Kamera IPS glow veya ışık sızması gibi şeyleri gerçekten çok daha fazla yansıtır. Gerçek hayatta nasıl görüyorsun resimlerdeki gibi mi? Ayrıca youtube üzerinde yaşadığın sorun sinematik ışıklandırma kaynaklı olabilir
1668174415012.png

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Mustafa Karakuş
Kamera IPS glow veya ışık sızması gibi şeyleri gerçekten çok daha fazla yansıtır. Gerçek hayatta nasıl görüyorsun resimlerdeki gibi mi? Ayrıca youtube üzerinde yaşadığın sorun sinematik ışıklandırma kaynaklı olabilir
Alıntıyı görüntüle
youtubedeki sinematik ışıklandırma yüzündenmiş sorunu çözdü çok sağolsun ıps glow ise kameradaki gibi değil ama görünebiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

sinematik ışıklandırmayı kapatınca çıplak göz ile çook dikatli bakarsan çok az belli ediyor kamera ile hiç belli etmiyor

Alıntıyı görüntüle
dostum displayport kablosu almam şart mı sync açamıyorum çok önemli bir özellikmi sync

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
youtubedeki sinematik ışıklandırma yüzündenmiş sorunu çözdü çok sağolsun ıps glow ise kameradaki gibi değil ama görünebiliyor

sinematik ışıklandırmayı kapatınca çıplak göz ile çook dikatli bakarsan çok az belli ediyor kamera ile hiç belli etmiyor

dostum displayport kablosu almam şart mı sync açamıyorum çok önemli bir özellikmi sync
G-SYNC için DP şart. Ayrıca Monitör parlaklığı kaçta?

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Mustafa Karakuş

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Alıntıyı görüntüle
Sinematik ışıklandırma neye yarıyor? açık bende kapatıncada bir şey değişmiyor monitörden dolayımı anlayamıyorum bu farkı.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Sinematik ışıklandırma neye yarıyor? açık bende kapatıncada bir şey değişmiyor monitörden dolayımı anlayamıyorum bu farkı.
Ya alta sis gibi yayıyor ışığı bazı videolarda belli oluyor bazı videolarda olmuyor dandik bir şey işte :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,081
Üyeler
167,050
Son üye
Onur Kara
Top Bottom