willblacksmith
80+ Bronze
Evet maalesef
arkadaşlar peki artıyor mu bunlar? böyle bir ihtimal var mı?Büyük ihtimal öyle.
az bi ihtimal artıyor yeni almadıysan çokta şey etme will abiarkadaşlar peki artıyor mu bunlar? böyle bir ihtimal var mı?
Evet Ölü Piksel Var.Vallaha tam da ekran kartı alacaktım ya. Arkadaşlar ölü piksel mi var? fotoları atıyorum
Artma ihtimali var.Daha önce başıma geldi.Yeniyse değişim iste.arkadaşlar peki artıyor mu bunlar? böyle bir ihtimal var mı?
az bi ihtimal artıyor yeni almadıysan çokta şey etme will abi
2017'de felan almıştım yaArtma ihtimali var.Daha önce başıma geldi.Yeniyse değişim iste.
will abi bende yeni sandım 2013 model samsung 2 inci monitör var çocuklar için çocuk odasında eskiden onu kullanıyodum 5 ölü pixel vardı hiç fark etmedim test yapana kadar görmezsin bile bende yeni sandım korkuttun will e bunu satan bize ne satmaz dicektim2017'de felan almıştım ya
kanka olması sorun degıl de, tam ekran kartı alacaktım kafamdan vurulmuşa dondum su an. En ucuz ultrawide monitör 3000tlwill abi bende yeni sandım 2013 model samsung 2 inci monitör var çocuklar için çocuk odasında eskiden onu kullanıyodum 5 ölü pixel vardı hiç fark etmedim test yapana kadar görmezsin bile bende yeni sandım korkuttun will e bunu satan bize ne satmaz dicektim
ekran baya büyük galiba senin onda bişe diyemem benimki 22 inc ti suanki 27kanka olması sorun degıl de, tam ekran kartı alacaktım kafamdan vurulmuşa dondum su an. En ucuz ultrawide monitör 3000tl