Monitörümde Ölü Piksel Var

nihat.crv

80+
Reaksiyon skoru
214
Monitörümde Ölü Piksel var ne yapmam lazım 1 senedir kullanıyorum garantiye girer mi ? Durup dururken oldu yada ben yaptıysam ne yaptığımı bilmiyorum ne yapmam lazım

garanti süresi ne kadar ben olsam garanti süresi hala varsa düşünmeden verirdim

• Beğen
Reaksiyonlar: N0XI
Monitörümde Ölü Piksel var ne yapmam lazım 1 senedir kullanıyorum garantiye girer mi ? Durup dururken oldu yada ben yaptıysam ne yaptığımı bilmiyorum ne yapmam lazım
sen yapmış olamazsın zaten müşteri hizmetlerini ara bir sor.

Garantisi hala duruyorsa direkt verin eğer vermezseniz daha çok çoğalır.

• Beğen
Reaksiyonlar: N0XI
Kaç tane var

3 den fazla değilse garantiye almıyorlar genelde servisi ara sor ona göre gönder

İnternetim leş olduğu için fotoğraflar bir türlü yüklenmedi https://s6.dosya.tc/server/mut9cw/Desktop.rar.html buyrun ölü piksel dimi bu yanlış olmasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitörü alalı 1 yıl oldu sadece 1 tane ölü piksel var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler yeni konu açmak istemiyorum buraya yazacağım ben PC yi DP ile bağlıyorum aynı monitörüme bir de PS4 bağlıyorum HDMI yolu ile ile ama bilgisayarda ölü piksel var ps4 de yok bu nasıl olabilir ? Anlam karmaşası olmuş olabilir elim ayağım titriyor şaşkınlıktan

Ölü piksel olduğunu sanmıyorum. Bende de buna benzer bir sorun olmuştu. Steam kaynaklı diye biliyorum. Steam kullanıyor musunuz?

Ölü piksel olduğunu sanmıyorum. Bende de buna benzer bir sorun olmuştu. Steam kaynaklı diye biliyorum. Steam kullanıyor musunuz?
tabi yani kullanıyorum acaba reset atsam düzelir
mi
?

Evet reset atınca düzelecek sorun.

Son düzenleme:
Geri