Çözüldü✓ Monitörümde yarık,iz var ne yapacagim

omerkursunn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
381
Böyle bir şey çıktı monitörümde büyük ihtimalle annem veya babam sebep oldu ama üstlerine almıyorlar monitörün garantisi var ne yapmam lazım garantiye versem yardimci olurlarmı Dell marka gaminggen den aldım ve ücret alırlar mı alırlarsa nekadar isterler tahmini?

InShot_20250224_151947298.jpg

monitörü dövmüşler garantinin bir şey yapacağını sanmıyorum kullanıcı hatası var

monitörü dövmüşler garantinin bir şey yapacağını sanmıyorum kullanıcı hatası var
Hata bende zatende yardımcı olurlarmı olurlarsa nekadar masrafı olur?

Dış cam panel ile entegre geliyor yani yapıştırılmış şekilde, çoğu monitörde bu şekilde. Bu yüzden ön camı söküp değiştirme gibi bir durumu yapacak adam bulamazsın.

Dış cam panel ile entegre geliyor yani yapıştırılmış şekilde, çoğu monitörde bu şekilde. Bu yüzden ön camı söküp değiştirme gibi bir durumu yapacak adam bulamazsın.
Garantisi yardımcı olmazmı peki

Ne tür bir yardım düşünüyorsun, ücret karşılığı onarım ise hiç bulaşma.
Ücret karşılığı evet ozaman yeni monitör alcam ama sinirimden ağlıyorum şuan 280hz 05ms 27inç ve ips cok güzel montior dü

Ücret karşılığı evet ozaman yeni monitör alcam ama sinirimden ağlıyorum şuan 280hz 05ms 27inç ve ips cok güzel montior dü
Üzücü bir durum evet kılcal çizik olsa gözardı edilirde tam göbekte biraz kazınmış şekilde üzüldüm g.o.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,494
Üyeler
192,381
Son üye
Brixerhun
Geri