grkm41
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Görkem yel
merhaba laptop kullanıcısıyım 2.el 144 hz bir monitör aldım monitörde dp,HDMI 1.4,ve dvi girişleri var
benim laptobumda ise sadece hdmı girişi var hdmı 2.1 kablo ile denediğimde 60 hz ve üstüne çıkmıyor hdmi to dvi dual link kablo kullanırsam 144 hz alabilirmiyim yardımcı olrumusunuz ya da 144 almam için hangi kabloyu önerirsiniz veya nasıl 144 hz alabilirim lütfen yardımcı olurmusunuz bilgisayarımın özelliklerini ve monitörümün özelliklerini bırakıyorum iyi günler
benim laptobumda ise sadece hdmı girişi var hdmı 2.1 kablo ile denediğimde 60 hz ve üstüne çıkmıyor hdmi to dvi dual link kablo kullanırsam 144 hz alabilirmiyim yardımcı olrumusunuz ya da 144 almam için hangi kabloyu önerirsiniz veya nasıl 144 hz alabilirim lütfen yardımcı olurmusunuz bilgisayarımın özelliklerini ve monitörümün özelliklerini bırakıyorum iyi günler
Game Garaj Slayer 5XL-3050Ti C2 Notebook
Game Garaj Slayer 5XL-3050Ti C2 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Asus MG248Q Monitör
Asus MG248Q Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com