Neler Yeni

Monitörümdeki dvi ile 144 hz alabilirmiyim

grkm41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Görkem yel
merhaba laptop kullanıcısıyım 2.el 144 hz bir monitör aldım monitörde dp,HDMI 1.4,ve dvi girişleri var
benim laptobumda ise sadece hdmı girişi var hdmı 2.1 kablo ile denediğimde 60 hz ve üstüne çıkmıyor hdmi to dvi dual link kablo kullanırsam 144 hz alabilirmiyim yardımcı olrumusunuz ya da 144 almam için hangi kabloyu önerirsiniz veya nasıl 144 hz alabilirim lütfen yardımcı olurmusunuz bilgisayarımın özelliklerini ve monitörümün özelliklerini bırakıyorum iyi günler

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Yasuo Mehmet
Monitörün HDMI ile 60Hz verebiliyor. DP to HDMI veya HDMI to DVI-D Dual link kablo alman gerekiyor. HDMI kısmı laptopa takacaksın.
1733948913153.png

1 metre yeterse alınır.
Uzun olsun dersen bu alınabilir.

grkm41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Görkem yel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitörün HDMI ile 60Hz verebiliyor. DP to HDMI veya HDMI to DVI-D Dual link kablo alman gerekiyor. HDMI laptopa takacaksın.
Alıntıyı görüntüle

Monitörün HDMI ile 60Hz verebiliyor. DP to HDMI veya HDMI to DVI-D Dual link kablo alman gerekiyor. HDMI kısmı laptopa takacaksın.
Alıntıyı görüntüle
1 metre yeterse alınır.
Uzun olsun dersen bu alınabilir.
hocam bunlar 144 hz vermez diyorlar yorumlarda bana 144 hz veren bir şey gerekli yardımcı olurmusunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben sadece bu monitörde 144 hz almak istiyorum

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Yasuo Mehmet
hocam bunlar 144 hz vermez diyorlar yorumlarda bana 144 hz veren bir şey gerekli yardımcı olurmusunuz
KabelDirekt kabloyu kullandım ve sorunsuz bir şekilde 144Hz aldım. Kablo 144Hz destekliyor. Monitör ve laptop girişlerinin desteklemesi lazım.
Attığım tabloda 2d kullanırken 144Hz alabileceğin gözüküyor.

Nezha

80+ Bronze
Type c girişi vardır illa yeni laptop. Type c to dp kabloyla hallolur.

grkm41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Görkem yel
KabelDirekt kabloyu kullandım ve sorunsuz bir şekilde 144Hz aldım. Kablo 144Hz destekliyor. Monitör ve laptop girişlerinin desteklemesi lazım.

bunun aynısınımı kullandın 144 hz almak için birde knka benim pc özelliklerini en başta attım bi bak ben hemen sipariş edeyim olucaksa

Type c girişi vardır illa yeni laptop. Type c to dp kabloyla hallolur.
knka gamegarajı aradım sordum bana yok dediler

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Yasuo Mehmet

bunun aynısınımı kullandın 144 hz almak için birde knka benim pc özelliklerini en başta attım bi bak ben hemen sipariş edeyim olucaksa

knka gamegarajı aradım sordum bana yok dediler
Bilgisayar ve monitör özelliklerine baktım. 3d ile 144hz alamazsın ama 2d kullanacaksan sorun olmayacaktır. Attığın kablonun 2 metresini kullanıyorum. Stok olmadığı için 3 metre olanı attım.
Monitörün hdmı ile en fazla 60Hz veriyor. Bu yüzden DVI veya DP kullanmak zorundasın.

grkm41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Görkem yel
birde ben 1080p 144 hz almak istiyorum verirmi acaba dediğine göre 2kda 144hz veren 1080p de vermesi lazım ama bugun tüm gün elektronikçilerde vatanda mediamarktta teknosada herkese sorunu söyledim ama kimse yardımcı olmadı kimse bilmiyor onlarca bilgisayarcı aradım kimse anlamıyor bimiyorum kafayı yicem

Bilgisayar ve monitör özelliklerine baktım. 3d ile 144hz alamazsın ama 2d kullanacaksan sorun olmayacaktır. Attığın kablonun 2 metresini kullanıyorum. Stok olmadığı için 3 metre olanı attım.
Monitörün hdmı ile en fazla 60Hz veriyor. Bu yüzden DVI veya DP kullanmak zorundasın.
knka ben 2d yi geç sadece 1080p de 144 hz versin şükür namazına yatıcam

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Yasuo Mehmet
birde ben 1080p 144 hz almak istiyorum verirmi acaba dediğine göre 2kda 144hz veren 1080p de vermesi lazım ama bugun tüm gün elektronikçilerde vatanda mediamarktta teknosada herkese sorunu söyledim ama kimse yardımcı olmadı kimse bilmiyor onlarca bilgisayarcı aradım kimse anlamıyor bimiyorum kafayı yicem
Kağıt üstünde vermesi lazım. Monitörün sitesine baktığım zaman HDMI ile en fazla 60Hz verdiği ama DVI ve DP ile 144Hz verdiği gözüküyor. DVI 1080p'de 144Hz verebiliyor. Attığım kablo işini görecektir.

grkm41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Görkem yel
Kağıt üstünde vermesi lazım. Monitörün sitesine baktığım zaman HDMI ile en fazla 60Hz verdiği ama DVI ve DP ile 144Hz verdiği gözüküyor. DVI 1080p'de 144Hz verebiliyor. Attığım kablo işini görecektir.
knka şimdi kabloyu alıyorum eğer kablo çalışıorsa sana yemek sözüm olsun tamammıu

grkm41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Görkem yel
Hayırlı olsun hocam. Teklifin için sağ ol yemiş kadar oldum.
knka sen beni laptobada baktın değilmi uyumu için laptobumda 144 hz verir diye düşümüyorum laptobumda 144hz onuda düşünelim knka

Hayırlı olsun hocam. Teklifin için sağ ol yemiş kadar oldum.
birde knkasenin kullandığı sistem laptopmu masaüstümü knka birde benim laptobun hdmı girişi sürümüne fln uyuyormu bu son bi kontrol edermisin ona göre alıcam bende knka gece gece senide yordum kusura bakma

Son düzenleme:

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Yasuo Mehmet
knka sen beni laptobada baktın değilmi uyumu için laptobumda 144 hz verir diye düşümüyorum laptobumda 144hz onuda düşünelim knka

birde knkasenin kullandığı sistem laptopmu masaüstümü knka birde benim laptobun hdmı girişi sürümüne fln uyuyormu bu son bi kontrol edermisin ona göre alıcam bende knka gece gece senide yordum kusura bakma
Masaüstü sistemde kullandım. Senin laptopa ve monitöre baktım. Kağıt üstünde sorun yok. 144Hz alırsın.

Top Bottom