Çözüldü✓ Monitörümdeki Hz degeri normal mi ?

R5 5500
Asus dual Rx 6600
B450m a II anakart
Ssd 500 gb 400 gb boş alan var
Monitör asus tuf VG247Q1A
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knight online

Fps değeri değil hocam monitör 165 hz monitörün ayarlarında 80 ve 120 hz olarak değişiyor normal mi onu merak ettim. Ayarlardan 165 seçili
Hangi kablo ile bağlı

Freesync kapat düzelecek.

Evet kapattım düzeldi. Açık kalması ve kapalı olmasının arasında ki fark nedir
Bırak açma, yıllardır var bende açmıyorum sırf sorun çıkartıyor :D

lakin hdmi 165hz desteklemez belirtmek istedim, hdmi taksada o değeri yine alır muhtemelen fpsniz düşük.

monitörü aldıktan sonra windows görüntü ayarlarından 165hz yaptın değilmi?
Destekler ama modeline göre değişir.2.1 240 bile açar.2.0dan tam emin değilim ama onun da açabilmesi lazım.

bir şey kaybettirmeyecekse kapalı dursun hocam teşekkürler.
Kaybettirir.Ani FPS düşüşlerinde ekranda yırtılma gibi şeyler oluşur.Monitorlere gelen en iyi özellik bile denebilir.

Bırak açma, yıllardır var bende açmıyorum sırf sorun çıkartıyor :D
Sorun falan çıkartmaz.Sen ne kadar FPS alıyorsan,ekranda bozukluk olmaması için Hz ile fpsyi esitliyor.Sen zaten 80 FPS aliyorsan 165hzden tam olarak faydalanamazsin.Bu kadar basit.

Kaybettirir.Ani FPS düşüşlerinde ekranda yırtılma gibi şeyler oluşur.Monitorlere gelen en iyi özellik bile denebilir.

Sorun falan çıkartmaz.Sen ne kadar FPS alıyorsan,ekranda bozukluk olmaması için Hz ile fpsyi esitliyor.Sen zaten 80 FPS aliyorsan 165hzden tam olarak faydalanamazsin.Bu kadar basit.
Görüntüde ani titremeler, gecikmeyi artırma gibi çok sayıda eksisi var, Nvidia boşuna bunu aparatla yapmıyor. FreeSync başarısız bir teknolojidir.

Görüntüde ani titremeler, gecikmeyi artırma gibi çok sayıda eksisi var, Nvidia boşuna bunu aparatla yapmıyor. FreeSync başarısız bir teknolojidir.
YANLIŞ YANLIŞ YANLIŞ.Yine Nvidia fanboy geldi.Amd fanboylar da Nvidia fanboylar da gerçekten kazikcilar ya.FreeSync başarısız falan değil kardeşim.Lisanslısını alacaksın bitti gitti.

YANLIŞ YANLIŞ YANLIŞ.Yine Nvidia fanboy geldi.Amd fanboylar da Nvidia fanboylar da gerçekten kazikcilar ya.FreeSync başarısız falan değil kardeşim.Lisanslısını alacaksın bitti gitti.
RX 6600 XT kullanıyorum dostum ben ne saçmalıyorsun Allah aşkına? :kekw:

RX 6600 XT kullanıyorum dostum ben ne saçmalıyorsun Allah aşkına? :kekw:
O zaman kendini düzgün izah et.İki teknoloji de birbirinden güzel.Ve nedense bu sorundan hiçbir teknoloji kanalı bahsetmemiş.Tecnopat, Donanım Arşivi en çok takip edilenlerden. Hicbirinde yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,250
Üyeler
188,908
Son üye
DqeLonex
Geri