Monitörümdeki kırmızı nokta nedir?

Monitörü tvbox, uydu yada başka bir görüntü kaynağına bağlayıp gözlemler misin tekrar ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca önceden kullandığınız bir monitör varsa, onu bağlayıp deneyin bakalım yapacak mı ?

Monitörü tvbox, uydu yada başka bir görüntü kaynağına bağlayıp gözlemler misin tekrar ?

Ayrıca önceden kullandığınız bir monitör varsa, onu bağlayıp deneyin bakalım yapacak mı ?
o dediğinizi yapacağım akşama hocam pcyi diğer monitörüme bağlayacağım. fakat dediğim gibi bu sorun her uygulamaya girdiğim de olmuyor mesela az önce girdim yoktu fakat dün girdiğimde vardı.

başka monitörü bağlasam da şansa çıkmayabilir. olmayabilir her zaman olan bir şey olsa amenna diyeceğim ama yine de denerim.

çok rahatsız etmiyor ama yine de insanın aklında kalıyor sadecee steam ekran görüntüsü yeri ve intel fan ayar hızı ayarlama yeriinde oluyor ve 5-6 defa da bir oluyor. ama iade tallebini oluşturdum artık bakalım.

Piksel kaybı var hocam.

Piksel kaybı var hocam.
o ne demek oluyor hocam aydınlatır mısın biraz.

ölü piksel olsa eğer sabit kalmaz mı bendeki bazı uygulamalarda oluyor sadece ve 5-6 defa da bir girince ortaya çıkıyor farklı renkler de yanıp sönüyor.

o dediğinizi yapacağım akşama hocam pcyi diğer monitörüme bağlayacağım. fakat dediğim gibi bu sorun her uygulamaya girdiğim de olmuyor mesela az önce girdim yoktu fakat dün girdiğimde vardı.
Diğer monitörde sorun olmazsa, bunda bir sorun olduğu kesin. İade edip kurtulursun.

Diğer monitörde sorun olmazsa, bunda bir sorun olduğu kesin. İade edip kurtulursun.
onu bende biliyorum hocam deneyeceğim fakat dediğim gibi şansa diğer monitör de çıkmama şansı da var maalesef her zaman gözüken bir şey değil onun için süre gerek bende iade talebi oluşturdum yarın gelip monitörü alacaklar ozamana kadar denemiş olurum. eğer diğer monitör de sorun yoksa zaten yarın iptal etmem iade talebini.

o ne demek oluyor hocam aydınlatır mısın biraz.

ölü piksel olsa eğer sabit kalmaz mı bendeki bazı uygulamalarda oluyor sadece ve 5-6 defa da bir girince ortaya çıkıyor farklı renkler de yanıp sönüyor.

Aynı renk bir video yada tam ekran resimde bakmayı dene.

Aynı renk bir video yada tam ekran resimde bakmayı dene.
Hocam yazı yazdım görüntü paylaşmak için steam de ve yine çıktı. Aynı yerlerde farklı renkte yanıp sönüyor.

Yanıp sönüyor sürekli aynı yerde.

Ekler

• BCEE0386-914C-4E3A-8E15-235FA50FD631.jpeg
    BCEE0386-914C-4E3A-8E15-235FA50FD631.jpeg
    896 KB · Hit: 16
Söylediğim gibi, diğer monitörle de deneyip sonuca bakın. Eğer eski monitörde sorun yoksa iade edin geçin, hiç uğraşmayın.

Hocam sorun ekran kartından olmadığına emin misiniz ?

Umarım ekran kartından bir sıkıntı olmaz
Başka bir monitörle değiştirin hocam eğer sorun hala devam ediyorsa ekran kartına bi baktırın derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,911
Üyeler
186,262
Son üye
uhmets
Geri