o dediğinizi yapacağım akşama hocam pcyi diğer monitörüme bağlayacağım. fakat dediğim gibi bu sorun her uygulamaya girdiğim de olmuyor mesela az önce girdim yoktu fakat dün girdiğimde vardı.Monitörü tvbox, uydu yada başka bir görüntü kaynağına bağlayıp gözlemler misin tekrar ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca önceden kullandığınız bir monitör varsa, onu bağlayıp deneyin bakalım yapacak mı ?
o ne demek oluyor hocam aydınlatır mısın biraz.Piksel kaybı var hocam.
Diğer monitörde sorun olmazsa, bunda bir sorun olduğu kesin. İade edip kurtulursun.o dediğinizi yapacağım akşama hocam pcyi diğer monitörüme bağlayacağım. fakat dediğim gibi bu sorun her uygulamaya girdiğim de olmuyor mesela az önce girdim yoktu fakat dün girdiğimde vardı.
onu bende biliyorum hocam deneyeceğim fakat dediğim gibi şansa diğer monitör de çıkmama şansı da var maalesef her zaman gözüken bir şey değil onun için süre gerek bende iade talebi oluşturdum yarın gelip monitörü alacaklar ozamana kadar denemiş olurum. eğer diğer monitör de sorun yoksa zaten yarın iptal etmem iade talebini.Diğer monitörde sorun olmazsa, bunda bir sorun olduğu kesin. İade edip kurtulursun.
o ne demek oluyor hocam aydınlatır mısın biraz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ölü piksel olsa eğer sabit kalmaz mı bendeki bazı uygulamalarda oluyor sadece ve 5-6 defa da bir girince ortaya çıkıyor farklı renkler de yanıp sönüyor.
Hocam yazı yazdım görüntü paylaşmak için steam de ve yine çıktı. Aynı yerlerde farklı renkte yanıp sönüyor.Aynı renk bir video yada tam ekran resimde bakmayı dene.
sistem 5 gün önce geldi 14400f ve b580 ikilisi var ddr5 yeni monitör bağlayıp deneyeceğim eğer sorun olursa tekrardan yeni monitör de ekran kartından olabilir.Hocam sorun ekran kartından olmadığına emin misiniz ?
Sorun gpudaysa ne yapacağım ki hocam emin değilim neyse eve gidince başka monitör de test edeceğim.Umarım ekran kartından bir sıkıntı olmaz
Başka bir monitörle değiştirin hocam eğer sorun hala devam ediyorsa ekran kartına bi baktırın derim