Yardım Monitörüme bişeyler oldu.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
4,893
arkadaşlar monitörüm asus pg258q bazen böyle bir sorun yapıyor. Bu nedir Çözümü ne olabilir. Her zaman yapmıyor mesela internet sitesinde gezerken bişe yok. ama youtube sekmesine geçince böyle bir hata veriyor. neden olablir?
videosu burda.

arkadaşlar monitörüm asus pg258q bazen böyle bir sorun yapıyor. Bu nedir Çözümü ne olabilir. Her zaman yapmıyor mesela internet sitesinde gezerken bişe yok. ama youtube sekmesine geçince böyle bir hata veriyor. neden olablir?
videosu burda.
Dönüştürücü kullanıyor musunuz?

Valla eğer ekran kartında veya monitörde bir sorun yoksa kablodandır yüksek ihtinalle.
ekran kartım 1050ti ondan şupheleneiyorum ama öyle olsa 2. monitörüm var onda yok böyle sıkıntı

ekran kartım 1050ti ondan şupheleneiyorum ama öyle olsa 2. monitörüm var onda yok böyle sıkıntı
Aynen ekran kartında sıkıntı olsa diğeride gider. Kabloyu değiştirip deneyebilirsin bence eğer öyle bir şansın varsa

Aynen ekran kartında sıkıntı olsa diğeride gider. Kabloyu değiştirip deneyebilirsin bence eğer öyle bir şansın varsa
olmadı öyle yapacam. Sorunu tam anlasam belki garantilik bir durumdur. olmadı yarın daha aktif b ir saatte açarım konuyu.

videosu burda.
Başka bir kablo ile deneyin

ama kablodan olsa sürekli yapmaz mı;? bu sadece video sekmesinde yapıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,603
Üyeler
190,771
Son üye
MrNob0dy
Geri