Neler Yeni

Monitörüme görüntü gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Yağız
2 aydır falan sorunsuz kullanıyordum bilgisayarı dün gece kapattım bugün monitöre güç bile gelmiyor ışığı falan yanmıyor DP kablosuyla bağlı anakart MSI b650 (gerekirse tam modeline bakabilirim kutusundan) 5-6 kez resetled anakartta hata ışığı yok ekran kartı ışığı çalışıyor falan ama monitörde en ufak bir hareketlilik yok açma kapama tuşlarını da defalarca kontrol ettim sorun neyden kaynaklı olabilir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Mert
Monitörde herhangi bir sıkıntı olabilir mi ? Hdmi kablosuyla tv’den görüntü almayı deneyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Yağız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitörde herhangi bir sıkıntı olabilir mi ? Hdmi kablosuyla tv’den görüntü almayı deneyin.
Hocam sanırım ramlerle alakalı görsel atıyorum hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şuan hata veriyor Görsel atamıyorum acaba discord gibi bi yerden size ulaşabilir miyim

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Mert
Hocam sanırım ramlerle alakalı görsel atıyorum hemen

Hocam şuan hata veriyor Görsel atamıyorum acaba discord gibi bi yerden size ulaşabilir miyim
Discord kullanmıyorum. Burada paylaşırsanız birçok kişi yardımcı olmaya çalışacaktır. Hata nedir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Yağız
Discord kullanmıyorum. Burada paylaşırsanız birçok kişi yardımcı olmaya çalışacaktır. Hata nedir ?
File is too large hatası hocam bazen oluyor sonra kendiliğinden çözülüyor

Birde açıldıktan sonra her şey Windows açılış sesi geliyor haporlorlerden ama Dell g2724d monitörümde herhangi bi görüntü yok ışığı da yanmıyor yaklaşık 13-14 saat önce dizi izliyordum normal şekilde kapadım bilgisayarı şimdi görüntü gelmiyor

Son düzenleme:

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Mert
Ekranda görüntü yok diyorsunuz ancak “File is too large hatası” alıyorum diyorsunuz ?

Hdmi kablosuyla tv’den, farklı bir monitörden görüntü almayı deneyin.

Yada uydu alıcı hdmi kablosunu monitöre bağlayıp görüntü gelip, gelmediğini test edin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Yağız
Ekranda görüntü yok diyorsunuz ancak “File is too large hatası” alıyorum diyorsunuz ?

Yada uydu alıcı hdmi kablosunu monitöre bağlayıp görüntü gelip, gelmediğini test edin.
Bahsettiğim file is too large hatası donanım arşivinde hocam şuan buraya herhangi bi görsel atamıyorum yanlış anlaşılma için özür dilerim

TV ye baglamam için 2 saat sonra falan yazmam lazım hocam

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Mert
Bahsettiğim file is too large hatası donanım arşivinde hocam şuan buraya herhangi bi görsel atamıyorum yanlış anlaşılma için özür dilerim

TV ye baglamam için 2 saat sonra falan yazmam lazım hocam
Rica ederim, ben yanlış anlamışım. Siz deneyin, sonucu paylaşın. Windows açılış sesine kadar geldiğine göre, monitör kablolarını kontrol ettiğiniz halde görüntü yoksa, monitörde sıkıntı olduğunu düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Yağız
Rica ederim, ben yanlış anlamışım. Siz deneyin, sonucu paylaşın. Windows açılış sesine kadar geldiğine göre, monitör kablolarını kontrol ettiğiniz halde görüntü yoksa, monitörde sıkıntı olduğunu düşünüyorum.
Hocam peki bu durumda ne yapabilirim trendyolda vatan bilgisayardan almıştım taksit yapması sebebiyle keşke burdan almasaydım o zaman belgesi vs herşeyi duruyor

Hâlâ ramden kaynaklı bı umut var içimde nedenini bilmiyorum ama Windows açılış sesi gelmezdi değil mi ramle alakalı olsaydı

Veya aldığım yere değil de Dell ilgilenir mi ürünüyle gaming gen tr den alınması zorunlu mu ki ilgilenmesi için

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Mert
Hocam peki bu durumda ne yapabilirim trendyolda vatan bilgisayardan almıştım taksit yapması sebebiyle keşke burdan almasaydım o zaman belgesi vs herşeyi duruyor

Hâlâ ramden kaynaklı bı umut var içimde nedenini bilmiyorum ama Windows açılış sesi gelmezdi değil mi ramle alakalı olsaydı

Veya aldığım yere değil de Dell ilgilenir mi ürünüyle gaming gen tr den alınması zorunlu mu ki ilgilenmesi için
Monitör şans işi, nereden alırsanız alın fark etmiyor. Bir ay içerisinde 3 monitör iade ettim arızadan dolayı.

Sisteminizde sorun olsa windows açılış sesi duyamazsınız.

Monitörün arızalı olduğundan emin olduktan sonra trendyol’la geçmiş siparişleriniz üzerinden iletişime geçip durumu izah edin. Onlar yönlendirecektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Yağız
Monitör şans işi, nereden alırsanız alın fark etmiyor. Bir ay içerisinde 3 monitör iade ettim arızadan dolayı.

Sisteminizde sorun olsa windows açılış sesi duyamazsınız.

Monitörün arızalı olduğundan emin olduktan sonra trendyol’la geçmiş siparişleriniz üzerinden iletişime geçip durumu izah edin. Onlar yönlendirecektir.
Sisteminin sağlam olmasına mi sevineyim monitörün sorunlu çıkmasına mı üzüleyim herneyse teşekkürler hocam

Sisteminin sağlam olmasına mi sevineyim monitörün sorunlu çıkmasına mı üzüleyim herneyse teşekkürler hocam
Hocam geri dönüş yapmak istedim babama bahsettiğimde bana güç konektörünü tam takılı bırakmadım ben sürekli prize takılı diye çalıştıracağın zaman takarsın dicektim de unuttum dedi sorun yokmuş monitörde... Şaka gibi olay 2 saattir sistemde bir şey var diye tekrar tekrar resetledjm parçaları tak çıkar yaptım güç konektörü tam takılı değilmiş...

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,205
Üyeler
160,813
Son üye
irff
Top Bottom