Arkadaşlar merhaba. Netbooka bir monitör bağladım, çalışıyor fakat 1. aygıt olarak kullan dediğimde monitörle bağlantıyı kesiyor kendi netbook ekranından devam ediyor. Bunu nasıl çözebilirim? Windows 7 ve sonrasında olmuyor bu sorun. Windows XP var.
silindiArkadaşlar merhaba. Netbooka bir monitör bağladım, çalışıyor fakat 1. aygıt olarak kullan dediğimde monitörle bağlantıyı kesiyor kendi netbook ekranından devam ediyor. Bunu nasıl çözebilirim? Windows 7 ve sonrasında olmuyor bu sorun. Windows XP var.
xp var diyor arkadaşAlıntıyı görüntüle
1. mönitör olmasını istediğin mönitörde bu kutucuğu işaretle
İşte yapıyorum ama monitörden bağlantıyı kesiyor. Yeniden genişlet demek zorunda kalıyorum.Alıntıyı görüntüle
1. mönitör olmasını istediğin mönitörde bu kutucuğu işaretle
Windows Vista üstü çok yavaş XP stabil çalışıyor işimi görüyor. Şuanda bile o XP den yazıyorum. .dhocam yapmayın işletim sistemi yükseltme şansınız yok mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
xp var diyor arkadaş
Vista üstü baya geç açılıyor yavaş çalışıyor. 8.1 var ama o kadar ayar yapmama rağmen interneti açar açmaz mouse hareketsiz kalıyor.Bilgisayarın nasıl bir bilgisayarki win xp kullanmayı seçiyorsun ?
hocam sistem özellikleri nedirWindows Vista üstü çok yavaş XP stabil çalışıyor işimi görüyor. Şuanda bile o XP den yazıyorum. .d
Benim pcye yakın, ben win10 kullanıyorum çöp pc ile ? termal macun tanımıyor termal macun ne desem diş fırçalanıyormu onunla diyecek işlemci resmen. Mümkün değil kasması bence.Windows Vista üstü çok yavaş XP stabil çalışıyor işimi görüyor. Şuanda bile o XP den yazıyorum. .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vista üstü baya geç açılıyor yavaş çalışıyor. 8.1 var ama o kadar ayar yapmama rağmen interneti açar açmaz mouse hareketsiz kalıyor.
2GB ram
Atom N455
250GB HDD
256MB Onboard
Sistem böyle.
hocam sistem özellikleri nedir
Vista üstü baya geç açılıyor yavaş çalışıyor. 8.1 var ama o kadar ayar yapmama rağmen interneti açar açmaz mouse hareketsiz kalıyor.
2GB ram
Atom N455
250GB HDD
256MB Onboard
Sistem böyle.
Windows 10 1511 lite sürümünü denemiştim. Denememiş değilimhocam win 10 costum versiyon deneyebilirsin 500mb ram yiyor sistem denemeni taavsiye ederim
benim dediğim tamamen hiçbirşey yok hocam bakın isterseniz ama siz bilirsiniz ben videoyu bırakayım bakarsanızWindows 10 1511 lite sürümünü denemiştim. Denememiş değilimAma o daha kötü diyebilirim. Sadece masaüstüne bakmak var, internet hiç açmıyor kasıyor kastığı için birkaç kez reset atmak zorunda kalmıştım.
8.1 ve üstü kurmaycağım. :/