Monitörümü 1. ekran yapamıyorum

User1298

80+
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
167
Arkadaşlar merhaba. Netbooka bir monitör bağladım, çalışıyor fakat 1. aygıt olarak kullan dediğimde monitörle bağlantıyı kesiyor kendi netbook ekranından devam ediyor. Bunu nasıl çözebilirim? Windows 7 ve sonrasında olmuyor bu sorun. Windows XP var.

Arkadaşlar merhaba. Netbooka bir monitör bağladım, çalışıyor fakat 1. aygıt olarak kullan dediğimde monitörle bağlantıyı kesiyor kendi netbook ekranından devam ediyor. Bunu nasıl çözebilirim? Windows 7 ve sonrasında olmuyor bu sorun. Windows XP var.
silindi

Bilgisayarın nasıl bir bilgisayarki win xp kullanmayı seçiyorsun ?

hocam yapmayın işletim sistemi yükseltme şansınız yok mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

xp var diyor arkadaş
Windows Vista üstü çok yavaş XP stabil çalışıyor işimi görüyor. Şuanda bile o XP den yazıyorum. .d

Bilgisayarın nasıl bir bilgisayarki win xp kullanmayı seçiyorsun ?
Vista üstü baya geç açılıyor yavaş çalışıyor. 8.1 var ama o kadar ayar yapmama rağmen interneti açar açmaz mouse hareketsiz kalıyor.
2GB ram
Atom N455
250GB HDD
256MB Onboard
Sistem böyle.

Windows Vista üstü çok yavaş XP stabil çalışıyor işimi görüyor. Şuanda bile o XP den yazıyorum. .d

Vista üstü baya geç açılıyor yavaş çalışıyor. 8.1 var ama o kadar ayar yapmama rağmen interneti açar açmaz mouse hareketsiz kalıyor.
2GB ram
Atom N455
250GB HDD
256MB Onboard
Sistem böyle.
Benim pcye yakın, ben win10 kullanıyorum çöp pc ile ? termal macun tanımıyor termal macun ne desem diş fırçalanıyormu onunla diyecek işlemci resmen. Mümkün değil kasması bence.

hocam win 10 costum versiyon deneyebilirsin 500mb ram yiyor sistem denemeni taavsiye ederim

hocam win 10 costum versiyon deneyebilirsin 500mb ram yiyor sistem denemeni taavsiye ederim
Windows 10 1511 lite sürümünü denemiştim. Denememiş değilim :D Ama o daha kötü diyebilirim. Sadece masaüstüne bakmak var, internet hiç açmıyor kasıyor kastığı için birkaç kez reset atmak zorunda kalmıştım.
8.1 ve üstü kurmaycağım. :/

Windows 10 1511 lite sürümünü denemiştim. Denememiş değilim :D Ama o daha kötü diyebilirim. Sadece masaüstüne bakmak var, internet hiç açmıyor kasıyor kastığı için birkaç kez reset atmak zorunda kalmıştım.
8.1 ve üstü kurmaycağım. :/
benim dediğim tamamen hiçbirşey yok hocam bakın isterseniz ama siz bilirsiniz ben videoyu bırakayım bakarsanız

Geri