Monitörümü Duvara Sabitleyebilir miyim?

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,406
Merhaba ben @Vesemir hocamin yardimiyla alttaki monitör ü almaya karar verdim internette görduğum kadariyla duvara yada masanin tahtasina sabitlenen monitörler hoşuma gitti bu monitörle yapabilirmiyim yada ona göre bir monitörmü almam lazim ve bunu yaparsam eksi yönleri olurmu

satılan uyumlu bir aparat bulabilirsen neden olmasın

Merhaba ben @Vesemir hocamin yardimiyla alttaki monitör ü almaya karar verdim internette görduğum kadariyla duvara yada masanin tahtasina sabitlenen monitörler hoşuma gitti bu monitörle yapabilirmiyim yada ona göre bir monitörmü almam lazim ve bunu yaparsam eksi yönleri olurmu

Monitörde vesa desteği var. Uygun aparat ile mümkün.

Her zaman sabit bir yerden kullanım sağlayacaksan neden olmasın. Hareket eden bir aksamı varsa işini daha da kolaylaştırır fakat anladığım akdarıyla bu monitörü biraz modifiye etmen gerekecek.

Unutma ki sen istersen bir çok şey olur :)

Sabitlenebilir bence ama nasıl oluyor bilmiyorum.

Sabit bi yerden kullanmak zor olabilir hocam onu da dikkate alın ya daha hoş durur da konsol için daha uygun bence monitörü duvara sabitlemek ama yine de siz bilirsiniz

Sabit bi yerden kullanmak zor olabilir hocam onu da dikkate alın ya daha hoş durur da konsol için daha uygun bence monitörü duvara sabitlemek ama yine de siz bilirsiniz
Biraz araştiricam ama istediğimde çikartip ayaklariyla kullanabiliceğimi düsünüyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti
bu monitör desteklemiyor

Geri