E Emre17.k 80+ Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 40 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Emre 4 Ağustos 2022 #1 Yeni bilgisayar topladım ve monitörü nereye bağlayacağımı bilmiyorum. Monitör VGA girişli ekran kartı hdmi girişli. Monitörü anakarta mı ekran kartına mı takacağım?
Yeni bilgisayar topladım ve monitörü nereye bağlayacağımı bilmiyorum. Monitör VGA girişli ekran kartı hdmi girişli. Monitörü anakarta mı ekran kartına mı takacağım?
T Tatarcan 80+ Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 265 Dahası Reaksiyon skoru 98 İsim Alişan 4 Ağustos 2022 #2 HDMI dönüştürücü alıp ekran kartına takabilirsiniz
Sakurajima Mai 80+ Bronze Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 1,883 Dahası Reaksiyon skoru 625 Konum Beylikdüzü İsim Abdulkadir Erdem İlgilendiği Kategoriler Ekran kartı 4 Ağustos 2022 #3 Dönüştürücü almanız gerekmekte.
Burak.-xed 80+ Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 69 Dahası Reaksiyon skoru 28 İsim Burak 4 Ağustos 2022 #4 Emre17.k yazmış: Yeni bilgisayar topladım ve monitörü nereye bağlayacağımı bilmiyorum. Monitör VGA girişli ekran kartı hdmi girişli. Monitörü anakarta mı ekran kartına mı takacağım? Devamı için tıklayın... HDMI TO VGA ÇEVİRİCİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ ADAPTÖR Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz HDMI TO VGA ÇEVİRİCİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ ADAPTÖR fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! HDMI TO VGA ÇEVİRİCİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ ADAPTÖR özelliklerini incele, 47,90 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Bu Yada Buna Benzer Dönüştürücü Alabilirsin.
Emre17.k yazmış: Yeni bilgisayar topladım ve monitörü nereye bağlayacağımı bilmiyorum. Monitör VGA girişli ekran kartı hdmi girişli. Monitörü anakarta mı ekran kartına mı takacağım? Devamı için tıklayın... HDMI TO VGA ÇEVİRİCİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ ADAPTÖR Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz HDMI TO VGA ÇEVİRİCİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ ADAPTÖR fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! HDMI TO VGA ÇEVİRİCİ DÖNÜŞTÜRÜCÜ ADAPTÖR özelliklerini incele, 47,90 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Bu Yada Buna Benzer Dönüştürücü Alabilirsin.