Çözüldü✓ Moni̇törümü Satmalı mıyım?

Zamanında dediğin ne zaman dostum? 3kya seninkinden bile iyi monitörler var.

Bütçe ve inç? Bide 2k mi istiyorsun?

Şuan ki 2 k zaten ve sistem topluyorum 144hz yetmez diye düşünüyorum. Monitör bütçesi daha belli. değil şuankini satarsam belli olacak.
Yani tahmini 3500-4500

Şuan ki 2 k zaten ve sistem topluyorum 144hz yetmez diye düşünüyorum. Monitör bütçesi daha belli. değil şuankini satarsam belli olacak.
Yani tahmini 3500-4500
İsterseniz ben alırım eğer anlaşırsak

yeni istediğin monitör 144 hz üstü ve 2k mı olmalı yoksa 1920x1080 bir monitör işini görür mü eğer 1920x1080 olursa ekran boyutu 24"ten fazla olmamalı çünkü

eğer özel bir indirim falan beklemiyorsanız ve yakın tarihte alacaksanız bu iki monitörden birini tercih edebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekleme yapıyorum bu monitör akakçede gözükmediği için farketmedim ama attığım diğer iki monitörden daha iyi

pardon son attığım 2k değilmiş körüm bi tık 2 k olmadığı için akakçede gözükmüyormuş

eğer özel bir indirim falan beklemiyorsanız ve yakın tarihte alacaksanız bu iki monitörden birini tercih edebilirsiniz

ekleme yapıyorum bu monitör akakçede gözükmediği için farketmedim ama attığım diğer iki monitörden daha iyi

pardon son attığım 2k değilmiş körüm bi tık 2 k olmadığı için akakçede gözükmüyormuş
Samsung olan güzelmiş Sağolun düşüneceğim.

Çok pahalı monitör almışsın. Ben o fiyatı asla vermem ona.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,542
Üyeler
188,774
Son üye
Nuran Demirer
Geri