Neler Yeni

Monitörümün hertz düştü

Emirhan Gümüş08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
emirhan
monitörüm budur driver booster adlı programdan güncelleştirme yapıyordum aniden 75 hertz olan pc 60 düştü
monitörüm budur seçeneklerde 75 hertz gözükmüyor yardımcı olabilirmisiniz

bextrium

80+
3.parti yazılımlarla driver yüklemeyin. Yalan yanlış, hatalı, virüslü oluyor genelde. Sisteme çok sorun yaşatıyor. Bileşenlerinizin marka modellerine göre kendi sitelerinden indirerek yükleyin.

Emirhan Gümüş08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3.parti yazılımlarla driver yüklemeyin. Yalan yanlış, hatalı, virüslü oluyor genelde. Sisteme çok sorun yaşatıyor. Bileşenlerinizin marka modellerine göre kendi sitelerinden indirerek yükleyin.
pişmanım şuan nasıl düzeltebilirim

bextrium

80+
Muhtemelen ekran kartı driver'ı sorun yarattı. Ddu adlı program ile ekran kartı driver'ınızı kaldırın. Ardından kartınızın kendi sitesinden modelinize ait driver'ı indirip kurun.

Emirhan Gümüş08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
emirhan
Muhtemelen ekran kartı driver'ı sorun yarattı. Ddu adlı program ile ekran kartı driver'ınızı kaldırın. Ardından kartınızın kendi sitesinden modelinize ait driver'ı indirip kurun.
tamamdır yaptıktan sonra haber vericeğim

Emirhan Gümüş08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
emirhan
olmadı yine malesef benim ekran kartımda 1 hdmi bir de display port girişi var 2 ekran yapmak için display port to hdmi almıştım ondan olabilir mi hocam .2 monitörüm de şuan hdmi to vga takılı

bextrium

80+
Dönüştürücü 60hz üstünğ desteklemiyorsa olabilir.

Emirhan Gümüş08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
emirhan

bextrium

80+
hocam hdmi taktım 75 gördü monitör display port grişi sanıırm en fazla 60 destekliyor
Monitörden değil bence dönüştürücüden kaynaklanıyordur. Biraz hesaplı olan ürünlerde bu tarz sorunlar olabiliyor.

Top Bottom