Neler Yeni

Monitörün bir anda donması

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Arkadaşlar sistem çalışıyor fakat monitör bir anda donup kitlenip kalıyor. Mouse ve klavye çalışmaz hale geliyor fakat kasa çalışıyor. Sorun neden olabilir acaba ?

HinataFan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Baştaş
Bir çok nedeni olabilir. Bir kez PC ye çarptım, her şey donmuştu.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir çok nedeni olabilir. Bir kez PC ye çarptım, her şey donmuştu.
Ben de ara ara sürekli olan bir şey bazen 2 gün pc açık olmuyor bugün Knight Online da bir pk atayım dedim 2 gündür sıkıntı yokken pat 5kere dondu. Şimdi mesela kaç saattir yine yok ama ara ara böyle yapıyor. SSD den olma ihtimali var mı acaba ?

HinataFan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Baştaş
Ben de ara ara sürekli olan bir şey bazen 2 gün pc açık olmuyor bugün Knight Online da bir pk atayım dedim 2 gündür sıkıntı yokken pat 5kere dondu. Şimdi mesela kaç saattir yine yok ama ara ara böyle yapıyor. SSD den olma ihtimali var mı acaba ?
SSD den olabilir, RAM den de olabilir. Ramı alıp, anakarta bağlandığı yerini silgiyle silip tekrar sokun, test edin. Olmadı, SSD yerine başka bir SSD veya HDD takın, bakın ne olacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ramı farklı slotlara sokmaya da deneyebilirsiniz, temizledikten sonra.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SSD den olabilir, RAM den de olabilir. Ramı alıp, anakarta bağlandığı yerini silgiyle silip tekrar sokun, test edin. Olmadı, SSD yerine başka bir SSD veya HDD takın, bakın ne olacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ramı farklı slotlara sokmaya da deneyebilirsiniz, temizledikten sonra.
DA V4.5 kullanıyorum apu sistem zaten ramler sıkıntılıydı değişim olarak geldi test etmedim sıfır gelenleri bir bakayım bir kaç arkadaş ssd dedi zaten bu sistemde ki ssd yi pek kimse de önermiyor

Top Bottom