ölü piksel nokta şeklinde olmuyor mu,bu çizik gibi duruyor sankiEvet girer ölü piksel oluşmuş yolla garantiye
ben de de benzer bir sorun var ama bu şekilde kullanıyorum çünkü yollasam geri gelene kadar monitörsüz kalıcam napcam bilmiyom![]()
üst üste birden fazla ölü piksel işteölü piksel nokta şeklinde olmuyor mu,bu çizik gibi duruyor sanki
Ölü pikselden daha ziyada fiziksel zarar verilmişe beniyor. Ölü piksel noktasal oluşur .Alıntıyı görüntüle
az önce şu şekilde bir şey fark ettim,sorun ney olabilir garantiye girer mi
Hayırmonitör kapalıyken de çizik var gibi ekranda,monitör kapalıyken ekranda gözükür mü ölü piksel
ekranın tam ortasında aldığımdan beri oraya dokunmadım,geldiğinde böyleydi de yeni mi fark ediyorum acabaÖlü pikselden daha ziyada fiziksel zarar verilmişe beniyor. Ölü piksel noktasal oluşur .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır
Olduğu yere tırnağınız takılıyormu ona bi bakarmısın ?ekranın tam ortasında aldığımdan beri oraya dokunmadım,geldiğinde böyleydi de yeni mi fark ediyorum acaba
O zaman garantiye verebilirsin .hayır dümdüz pürüz yok
incehesap'a yazarsan bize yollayın biz teknik servise yollarız derler bunu yapabilirsin veya doğrudan samsung'un yetkili servisine yollayıp inceleme talep edebilirsin ürün hatası derlerse incehesap yenisini veya bir üst modelini yollarincehesaptan almıştım marka samsung samsunga mı yazayım incehesap mı
incehesap ve samsungun sitesinde benim aldığım model yok bir üstü ise va model,samsung dışında bir model önerebilirler miincehesap'a yazarsan bize yollayın biz teknik servise yollarız derler bunu yapabilirsin veya doğrudan samsung'un yetkili servisine yollayıp inceleme talep edebilirsin ürün hatası derlerse incehesap yenisini veya bir üst modelini yollar