- Reaksiyon skoru
- 9
Böyle bir cizgi var monitörün sol üstünden sag üstüne dogru nasil çözerim bi yardim ederseniz hayir duasi alirsiniz
monitörünün markası nedirAlıntıyı görüntüle
Böyle bir cizgi var monitörün sol üstünden sag üstüne dogru nasil çözerim bi yardim ederseniz hayir duasi alirsiniz![]()
panel bozulmuş bu arada onuda ekleyeyimmonitörünün markası nedir
seni tebrik ederim abimin monitörünü taktım gözükmüyordumonitörünün markası nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
panel bozulmuş bu arada onuda ekleyeyim
Monitör arızalı. Artadabilir azaladabilir. Garanti varsa değişim yaparlar muhtemelen. Yoksa da çizgili olan yerlere fön makinesi falan tutup ısıtıp geçici çözüm sağlayabilirsin.seni tebrik ederim abimin monitörünü taktım gözükmüyordu
herhangi bir sıkıntı yaratır mı büyüme vs yapıyor mu
büyür ekranı kaplar gün geçtikçe o monitör gitmiş garantisi varsa yollayınseni tebrik ederim abimin monitörünü taktım gözükmüyordu
herhangi bir sıkıntı yaratır mı büyüme vs yapıyor mu
benimkinin garantisi bitmiştir 2022 de aldım vizyon bilgisayardanmonitörün markası nedir? G24F-2 kullanıyorum bende de çizgiler çıkmaya başlamıştı ve giderek artıyordu. Benim en fazla alt kısımda vardı. Garantisi duruyordu servispointe yolladım 2 günde geri geldi panel değiştirmişler sanırım
monitörün arkasında seri numarası yazar onunla garanti sorgulama yapın internetten. Garantisi duruyorsa garantiye yollayabilirsiniz. Servispoint asus ile ilgileniyor mu bilmiyorum. Garantiye yollamazsanız o çizgileri kontrol edin az bir şey bile artarsa bilin ki aylar sonra o kısım tamamen görünmeyecekAsus TUF Gaming VG249Q1A
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benimkinin garantisi bitmiştir 2022 de aldım vizyon bilgisayardan
forum.donanimarsivi.com