Neler Yeni

Yardım Monsgeek M1 vs Darmoshark Top75 HE

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Aralarında kaldım M1 çok iyi diye biliyorum ama top75 de hall effect klavye. Hall effect klavyeler hakkında pek bir bilgim yok. Sadece pahalı olduklarını biliyorum. Hissiyat veya kalite olarak nasıldır ? Ayrıca klavyede hall effect gerekli midir ? Hangisini tercih etmeliyim. Bunalrın dışında önerilere açığım. Max bütcem 4500TL

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Arnold
Hall effect hissiyati hic bir sekilde mekanigin yanina yaklasamiyor. Darmoshark cok tercih edilen bir marka degil. Hall effect istiyorsan butce dostu sadece. Ayrica materyallere bakmani tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Taha
Aralarında kaldım M1 çok iyi diye biliyorum ama top75 de hall effect klavye. Hall effect klavyeler hakkında pek bir bilgim yok. Sadece pahalı olduklarını biliyorum. Hissiyat veya kalite olarak nasıldır ? Ayrıca klavyede hall effect gerekli midir ? Hangisini tercih etmeliyim. Bunalrın dışında önerilere açığım. Max bütcem 4500TL
Ses ve hissiyat için kesinlikle m1 v5, uzun vadede sıkılırsan switchlerini değiştirebilirsin

Loki_0

80+
Hocam sizin akko 5075 ne oldu? İade etmiştiniz en son sanırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Berker Mısırlıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sizin akko 5075 ne oldu? İade etmiştiniz en son sanırım.
Değişim yapmadılar iade etmek zorunda kaldım. Böylece. %15 ıyzico indirim de çöp oldu ggen sağolsun. O kadar sallanan type c portunun 1 yıl olmadan sıkıtı çıkaracağını anlamak zor değil ama teknik servistekiler pek bakmamış heralde. onun yerine almışken m1 alayım dedim. diğer seçeneklere bakıyorum şimdilik :D ama m1 alacağım büyük ihtimalle.

Ses ve hissiyat için kesinlikle m1 v5, uzun vadede sıkılırsan switchlerini değiştirebilirsin
Birkaç kişi daha demiş de hall effectlerde hissiyat çok mu kötü oluyor peki ?

Hall effect hissiyati hic bir sekilde mekanigin yanina yaklasamiyor. Darmoshark cok tercih edilen bir marka degil. Hall effect istiyorsan butce dostu sadece. Ayrica materyallere bakmani tavsiye ederim.
Nelere bakabilirim önerin var mı ? ucuz olduğu için bakmıştım ama pek iyi değil heralde, diğerleri de baya pahalı geldi

Top Bottom