Abdullah abi satıcı acaba kendi reklamini yapmış olabilir mi ?Satıcı nasıl olursa iptal ederim siparişleri olur biter kafasıyla hareket etmişse .Birçok kişi şimdi adını öğrendi satıcının.Açıklayamıyorsun çünkü Sazan Avı durumu burada yok, boş boş laf olsun diye yorum yapıyorsun. Satın aldığın ürün bedeli ile ürünü kargolamazlarsa gider para iadeni alırsın satın aldığın platform Hepsiburada bu kadar.
Sağlam ceza yiyor satıcılar böyle şeyler yaptıklarında.Abdullah abi satıcı acaba kendi reklamini yapmış olabilir mi ?Satıcı nasıl olursa iptal ederim siparişleri olur biter kafasıyla hareket etmişse .Birçok kişi şimdi adını öğrendi satıcının.
Çok iyi o zaman dediğim gibi yapmislarsa cezalarını çekerler umarım .Sağlam ceza yiyor satıcılar böyle şeyler yaptıklarında.
Reis satıcı mı atmış mesajı bilgilendirir misinBi Arkadaşım aldı '' 943511892 numaralı siparişinizde bulunan Monster Abra A5 V17.2.3 Intel Core I5 11400H 16GB 500GB SSD RTX3050TI Freedos 15.6'' Fhd Taşınabilir Bilgisayar adlı ürününüzün 07.02.2022 tarihinde gün sonuna kadar kargoya teslim edilecektir. Sipariş takibinizi ‘’Hesabım – Siparişlerim - Sipariş Detayı” adımlarını izleyerek yapabilirsiniz. Aksi bir durum yaşar iseniz bizim ile iletişime geçebilirsiniz. '' bu gelmiş
Hazırlanacak aşamasına geçerse yaşadınız, ama bu yüksek bir olasılık değil tabii kiBende aldim beyler, Dolandiricilik olabilir mi acaba?
Geçti abiHazırlanacak aşamasına geçerse yaşadınız, ama bu yüksek bir olasılık değil tabii ki![]()
Geçenlerde hazırlanıyora geçen siparişim tedarik edilememe sebebiyle iptal olmuştu.Hazırlanacak aşamasına geçerse yaşadınız, ama bu yüksek bir olasılık değil tabii ki![]()
Tesekkurler rreis 2 yildir emek verip aldim bunu insallah bi terslik cikmazAlanlara H.o
Keşke her alıcı sadece 1 kez alabilse, ve cidden ihtiyacı olanlara nasip olsa diyorum sadece.
Satıcı belki de bi yerden uyguna bulmuştur diye düşünüyorum.
En kötü paranız sizlere iade edilir, dert etmeyin yani dolandırırlar filan diye düşünmeyin.