DOGANALPASLAN
80+ Gold
- Katılım
- 8 Ağustos 2020
- Mesajlar
- 7,990
- En İyi Cevap
- 10
A.k.a monster kalitesiz sorun çıkma olasılığı yüksek guyAman hocam @Techno08 duymasın![]()
A.k.a monster kalitesiz sorun çıkma olasılığı yüksek guyAman hocam @Techno08 duymasın![]()
Aman hocam @Techno08 duymasın![]()
A.k.a monster kalitesiz sorun çıkma olasılığı yüksek guy![]()
boş konuşma göremedim ? sık olarak belirttiğiniz bir şeyi yazdım . neden size battı ki bu?Benim için sorun yok. Monsterin tulpar v19 ve semruk kasalarında sorun yok ( ısınma hariç) o yüzden eğer bu iki modelden biri alınmayacaksa, abra önermem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca bahsettiğiniz " ısınma testleri" csgo ve valorant gibi sistemi yormayan oyunlar. Aynı performansı cyberpunk ve rdr 2 gibi testlerle de beklerim ( videolu)
Not: bu arada cidden boş konuşuyorsunuz.
A.k.a monster kalitesiz sorun çıkma olasılığı yüksek guy![]()
boş konuşma göremedim ? sık olarak belirttiğiniz bir şeyi yazdım . neden size battı ki bu?
belirttiğiniz oyunlara sahip değilim . Sizle bir şey ispatlamak zorunda da değilim sadece sık olarak söylediğiniz "bazı" şeylerin temelsiz olduğunu üzgün olarak belirtmek zorundayım.(videolu)
ben de sadece 1 2 modeli öneriyorum. onların biri 4 yıllık biri de 6 aylık modellerim. onun dışında ben de önermiyoruım.Şu en üstte bana dediğiniz iğneleyici laftan dolayı dedim ben boş konuşuyorsunuz diye, ben hiçbir zaman temelsiz bir şey demem, bende 2 sene önce sizin gibiydim ve monstere toz konuşmuyordum, arkadaşlarıma da aldırdım, ama sonra oyun oynarken aniden ekran gitti ve yetkili servis ise anakartın yandığını söyledi ve yeni ürün göndermek istedi, 6 ay dolmadığı için para iadesi istedim ve daha da monster lafını etmedim. Aldırdığım arkadaşlarım ise şu anda yetkili servis ile uğraşıyorlar, birinin bataryası gitti diğerinin fanları yok ( garanti bittiği için ücret istiyorlarmış) haricî sogutucu ile kullanıyor çocuk, bir arkadaşım ise 4 senedir kullanıyor ve çerçeve allaha emanet. Ayrıca zamanında technopatta monster öneriyordu ama şu anda orada monster önersen linç yersin, linç atanların çoğu da zamanında Monster kullananlar. Ben hiçbir şeyi kafadan atmam, bir şey iddia ediyorsam bir bildiğim vardır.
Laptop olmak zorundamı çünkü o paraya 2060li pc aliniyorda