Monster abra A5 v16.5.2 Far cry 3 80 derece fazla mı?

SucukAdam

80+
Reaksiyon skoru
4
Monster abra A5 v16.5.2 aldım 2 hafta önce özellikleri GTX 1650 i5 10.nesil 500 GB ssd 8gb ram far cry 3 bazı ayarlar yüksek bazı ayarlar ultrada 1 buçuk saat oynadıktan sonra 78-80 dereceyi gördüm ama 80 i geçmedi daha önce deneyimi olan biri varsa öğrenmek istedim bu değerler normalmi yoksa fazlamı

Valorantada orta ayarlarda 60 70 derece civarı oluyor

Monster abra A5 v16.5.2 aldım 2 hafta önce özellikleri GTX 1650 i5 10.nesil 500 GB ssd 8gb ram far cry 3 bazı ayarlar yüksek bazı ayarlar ultrada 1 buçuk saat oynadıktan sonra 78-80 dereceyi gördüm ama 80 i geçmedi daha önce deneyimi olan biri varsa öğrenmek istedim bu değerler normalmi yoksa fazlamı

Valorantada orta ayarlarda 60 70 derece civarı oluyor
Değerler çok iyi.

Tşk direk masanın üstünde oynuyorum ama soğutucu alsam güzel olurmu
Gerek yok şimdilik. İleride lazım olabilir.
Bir de şu anda oynadığın oyunlar pek de ağır oyunlar değil. AAA seviyesinde bir oyun oynarsan muhtemelen 85 lere kadar gelebilir ısısı. Ancak bu da iyi bir değerdir.

Gerek yok şimdilik. İleride lazım olabilir.
Bir de şu anda oynadığın oyunlar pek de ağır oyunlar değil. AAA seviyesinde bir oyun oynarsan muhtemelen 85 lere kadar gelebilir ısısı. Ancak bu da iyi bir değerdir.
Tekrardan teşekkürler zaten çok fazla oyun oynayan biri değilim bidaha Para vermeye gerek yok

88-90'ın üstüne çıkmadığı sürece korkmanıza gerek yok. Değerleriniz gayet iyi bir seviyede.

monster haterlari gelecek gibi hissediyorum

Teşekkürler birde merak ettiğim laptopda şarj kullanımını nasıl yapmalıyım
Hocam aldığın laptop düşük bütçeli bir oyun laptop u o yüzden şarjı çok gitmez. Pilden yerken performansı düşürür pil ömrü uzasın diye onu kapatma yolu internette var şimdi teldeyim bakamıyorum. Ve pili çıkarmayın tak çıkar tak çıkar daha çabuk bozuluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,698
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri