Arthur Morgan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 5
Ubisoft optimizasyon durumunu düzeltirse cidden iyi olur.
Ben o oyunu withcerdan daha çok sevdim ve o oyunu acer espire e1-571 laptopda düşükte rahatça açtım
Far Cry 3 hikaye açısından saran bir oyun sadece hikayesine odaklananların sevebileceği bir oyun. Bide Far Cry Primal oynamadıysan ona bir bak derim xd
Ubisoft optimizasyon durumunu düzeltirse cidden iyi olur.
Optimizasyon ve Bug çakışırsa ne olur?Oynat bakalım.AC Unity...
Far Cry 3 çıktığı yıla göre iyi bir oyundu. Artık o oyunun formülü sayısız kez tekrar edilir hale geldi ve keyif vermez oldu. FC3’ü çok seven ben Far Cry 5’i geçen sene küfür ederek kapattım.
Optimizasyon ve Bug çakışırsa ne olur?Oynat bakalım.
Diğer AC oyunları kat kat daha iyi Unity'den şu Optimizasyonu yüzünden.
Horizon Zero Dawn’ı da geçen sene yarım bıraktım aynı sebepten. Geçenlerde Steam versiyonu hediye geldi. Açıp bakmadım bile.Evet çıktığı yıl çok iyidi, bide işkence videosu iyi tutmuştu .
Mapi çok güzel gözüküyor Syndicate'nin Ultra High'daEvet çıktığı yıl çok iyidi, bide işkence videosu iyi tutmuştu .
Mesaj otomatik birleştirildi:
AC Unity den sonra çıkan AC Syndicate de sorunluydu biraz ama kartın canını çıkarıp biraz ayar kısarak 75 FPS sabit bitirdim, ve Medium ayalara göre grafikleri mükemmeldi, güçlü bir kart alırsam o oyunu ultrada bir daha oynicam .
Bence bir şans ver oynamaya çalış seveceksin. Çünkü gerçekten eglencelidir Far Cry oyunları.
Mapi çok güzel gözüküyor Syndicate'nin Ultra High'da
Horizon Zero Dawn’ı da geçen sene yarım bıraktım aynı sebepten. Geçenlerde Steam versiyonu hediye geldi. Açıp bakmadım bile.
Ayarları bi kurcalasana. Orada kesin çok zorlayacak bir ayar vardır. Hairworks, Physics gibi ayarlar.FPS sorunlarından oynanmıyorki .
Tekrar bedava AC oyunu dağıtılırken uyanık olacağım Syndicate'yi kaçırmıştımSyndicate çok güzel oyun ya, evet çok bilinen bir konsept klasik AC ama nedense mükemmel geldi bana, hemde beleş almıştım, oyunu oynarken tatlı yemek gibi zevk alıyordum .
I5 4200m R7 M265 8GB ram oyun HDD de.FPS sorunlarından oynanmıyorki .