Monster Abra A5 V17.2 Alınır Mı?

Reaksiyon skoru
46

Arkadaşlar tavsiye edermisiniz alınır mı oyun odaklı agır oyunlarda oynanacak?

Arkadaşlar tavsiye edermisiniz alınır mı oyun odaklı agır oyunlarda oynanacak?
Ağır oyunlar oynanacaksa Isı değerlere dikkat edin Youtube de videolarını izleyin

Fiyatı konusunda yorum yapmayacağım laptop piyasasını bilmiyorum fakat 8GB ram var laptopun içinde yani garanti bir +8 daha yapmanız gerekecek. Ki ağır odaklı oyunlar için alıyorum demişsiniz şuanda ağır olarak tabir ettiğimiz oyunlar minimum 80-100GB ve içinde 500GB M.2 Var. Yeter mi bu kapasite meçhul. Ram+Depolama takviyesi ile de bir hayli pahalı oluyor.

Fiyatı konusunda yorum yapmayacağım laptop piyasasını bilmiyorum fakat 8GB ram var laptopun içinde yani garanti bir +8 daha yapmanız gerekecek. Ki ağır odaklı oyunlar için alıyorum demişsiniz şuanda ağır olarak tabir ettiğimiz oyunlar minimum 80-100GB ve içinde 500GB M.2 Var. Yeter mi bu kapasite meçhul. Ram+Depolama takviyesi ile de bir hayli pahalı oluyor.
Peki bir tavsiyeniz varmı

Peki bir tavsiyeniz varmı
Akakçede bakınırken şu laptop gözüme çarptı
İşlemci ve Ekran kartı kısmında aynı parçarlar var fakat 16GB ram ve 512GB SSD'si mevcut. Ekranı IPS panel ve fiyatı Monster markasına göre ucuz. Aradaki farkla depolamaya güzel bir takviye yapılabilir. Fakat bu ve diğer linklediğim modelleri internette bir araştırmakta fayda var. Kronik bir problemi sıkıntısı var mı bakınmak gerek.

https://www.akakce.com/laptop-noteb...-notebook-nh-qesey-001-fiyati,1888733894.html

Bu modelde de işlemci ve ekran kartı aynı. 500GB SSD kullanılmış ve diğer iki modelden de ucuz.

Son olarak bir de şu model gözüme çarptı

Akakçede bakınırken şu laptop gözüme çarptı
İşlemci ve Ekran kartı kısmında aynı parçarlar var fakat 16GB ram ve 512GB SSD'si mevcut. Ekranı IPS panel ve fiyatı Monster markasına göre ucuz. Aradaki farkla depolamaya güzel bir takviye yapılabilir. Fakat bu ve diğer linklediğim modelleri internette bir araştırmakta fayda var. Kronik bir problemi sıkıntısı var mı bakınmak gerek.

https://www.akakce.com/laptop-noteb...-notebook-nh-qesey-001-fiyati,1888733894.html

Bu modelde de işlemci ve ekran kartı aynı. 500GB SSD kullanılmış ve diğer iki modelden de ucuz.

Son olarak bir de şu model gözüme çarptı

Hepsi depolama bakımından düşük kalıyor aynı gibi ama sıkıntı şurada diger yorumlara bakarken gördüm bende 3050ti icin vram sorunu yapıyor ilerde diyorlar ne kadar dogru bilginiz varmı

Hepsi depolama bakımından düşük kalıyor aynı gibi ama sıkıntı şurada diger yorumlara bakarken gördüm
Evet hepsinde depolama için sorun var fakat Monster modelinden daha ucuz olduklarından aradaki fiyat farkı ile depolama alınabilir.

3050ti icin vram sorunu yapıyor ilerde diyorlar ne kadar dogru bilginiz varmı
O konuda bir bilgim yok hocam maalesef.
@alpolojix sen laptop bakıyorum diyordun belki araştırmışsındır.

Arba yeni bir model sanırsam. Şaka maka Abra alınmaz, bütçe ne kadar? Ona göre öneri yapabilirim.

Arba yeni bir model sanırsam. Şaka maka Abra alınmaz, bütçe ne kadar? Ona göre öneri yapabilirim.
3050 icin vram sıkıntısı yapıyor diyorlar bu dogru mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

18000

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,138
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri