akncgrtknn
80+
Dahası
Herkese merhaba . Monster Abra A7 v11.1 laptop sahibiyim. Laptobumu satıp masaüstü sistem toplamak istediğim için satacağım. Bilgisayarın tüm bakımları teknik serviste 04.04.2025 tarihinde yapılmıştır. Termal macun değişimi , bios update, ec ve bios pil değişimi yapılmıştır. Klavye altı temizliği ve fan temizliği yapıldı. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Değerini bilmediğim için foruma yazmak istedim. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Bilgisayar detayları
İşletim sistemi : Windows 11 Home Single Language 64 bit ( Orijinal w10 dan geçtim. )
İşlemci : Intel(R) Core(TM) i7-9750H CPU @ 2.60GHz (12 CPUs), ~2.6GHz
Bellek : Samsung 16 GB 2666Mhz
Ekran Kartı : NVDIA Geforce GTX 1650
Depolama : Samsung 256 GB m2 NVME SSD
Bilgisayarın pili şişmesi sebebiyle prizde kullanmaktayım. Pil olmadan değerlendiriniz lutfen. Ekranın sağ tarafında ufak bir ışık süzmesi mevcuttur. siyah ekranda belirgin olsa da kullanıma engel değildir. Ekran 60hz dir. Bir arkadaşımın sınıf arkadaşı var. oyunla pek arası yok. autocad gibi çizim programları kullanmak için almak istedi 12 teklif etti.
Bilgisayar detayları
İşletim sistemi : Windows 11 Home Single Language 64 bit ( Orijinal w10 dan geçtim. )
İşlemci : Intel(R) Core(TM) i7-9750H CPU @ 2.60GHz (12 CPUs), ~2.6GHz
Bellek : Samsung 16 GB 2666Mhz
Ekran Kartı : NVDIA Geforce GTX 1650
Depolama : Samsung 256 GB m2 NVME SSD
Bilgisayarın pili şişmesi sebebiyle prizde kullanmaktayım. Pil olmadan değerlendiriniz lutfen. Ekranın sağ tarafında ufak bir ışık süzmesi mevcuttur. siyah ekranda belirgin olsa da kullanıma engel değildir. Ekran 60hz dir. Bir arkadaşımın sınıf arkadaşı var. oyunla pek arası yok. autocad gibi çizim programları kullanmak için almak istedi 12 teklif etti.
Son düzenleme: