Neler Yeni

Monster Abra A7 v11.1 satacağım. Fiyat olarak kaça satabilirim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Akın ÇAĞRITEKİN
Herkese merhaba . Monster Abra A7 v11.1 laptop sahibiyim. Laptobumu satıp masaüstü sistem toplamak istediğim için satacağım. Bilgisayarın tüm bakımları teknik serviste 04.04.2025 tarihinde yapılmıştır. Termal macun değişimi , bios update, ec ve bios pil değişimi yapılmıştır. Klavye altı temizliği ve fan temizliği yapıldı. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Değerini bilmediğim için foruma yazmak istedim. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Bilgisayar detayları
İşletim sistemi : Windows 11 Home Single Language 64 bit ( Orijinal w10 dan geçtim. )
İşlemci : Intel(R) Core(TM) i7-9750H CPU @ 2.60GHz (12 CPUs), ~2.6GHz
Bellek : Samsung 16 GB 2666Mhz
Ekran Kartı : NVDIA Geforce GTX 1650
Depolama : Samsung 256 GB m2 NVME SSD

Bilgisayarın pili şişmesi sebebiyle prizde kullanmaktayım. Pil olmadan değerlendiriniz lutfen. Ekranın sağ tarafında ufak bir ışık süzmesi mevcuttur. siyah ekranda belirgin olsa da kullanıma engel değildir. Ekran 60hz dir. Bir arkadaşımın sınıf arkadaşı var. oyunla pek arası yok. autocad gibi çizim programları kullanmak için almak istedi 12 teklif etti.

Son düzenleme:

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,515
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
İhtiyacın yoksa satma bende 10 nesil versiyonu var kardeşime salcam ,satmaya değmez

tranki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Raki
İhtiyacın yoksa satma bende 10 nesil versiyonu var kardeşime salcam ,satmaya değmez
Niye engel oluyorsun bırak başkası nasiplensin.

Kanka sen bakma buna, çok uçuk ve ben bu cihazdan kar elde ederim şeklinde yaklasmadigin surece başabaş ya da zararini sat gitsin. Alicisi olur

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,515
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler

Kanka sen bakma buna, çok uçuk ve ben bu cihazdan kar elde ederim şeklinde yaklasmadigin surece başabaş ya da zararini sat gitsin. Alicisi olur
Aileden başkası nasiplenmesin mi ne alaka bedava mi veriyor sanki. Piyasası değerinin altında bu cihazların

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Akın ÇAĞRITEKİN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben olsam bu laptoba 8 8.5 dan fazla vermezdim
Evet oyun amaçlı değeri pek yok. Fakat bazı kullanıcılar özellikle üniversite öğrencileri laptop almak istemekte kolaylık açısından. Birçok programı kaldıracak işlemci bence. hem programı rahatlıkla çalıştırır hem arada nadir oyun oynar. Her ürünün bir talepçisi olur diye düşünüyorum. Değerli görüşün için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir arkadaşımın sınıf arkadaşı var. oyunla pek arası yok. autocad gibi çizim programları kullanmak için almak istedi 12 teklif etti. Bende bir gruba danışayım dedim. Düşüncen için teşekkür ederim.

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Ahmet
Max 9 10

theaslan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bünyamin aslan
İyi günler lise öğrencisiyim eğer arkadaşlarin dediği fiyatlardan satmayı düşünürseniz ben düşüne bilirim ama 12k verdilerse güzel fiyat satın

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,515
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Evet oyun amaçlı değeri pek yok. Fakat bazı kullanıcılar özellikle üniversite öğrencileri laptop almak istemekte kolaylık açısından. Birçok programı kaldıracak işlemci bence. hem programı rahatlıkla çalıştırır hem arada nadir oyun oynar. Her ürünün bir talepçisi olur diye düşünüyorum. Değerli görüşün için teşekkür ederim.

Bir arkadaşımın sınıf arkadaşı var. oyunla pek arası yok. autocad gibi çizim programları kullanmak için almak istedi 12 teklif etti. Bende bir gruba danışayım dedim. Düşüncen için teşekkür ederim.
12 güzel fiyat verin bence, yani alıcısı olur olmaz demiyom .Eğer üstüne para ekleyip yeni cihaz almak için satıyorsaniz iyi olur.

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
ömer faruk

Aynı işlemci ve gpu su olan bir laptop var kuzenimde , cs de 60 fps alamıyor stabil olarak. Oyun amaçlı kullanımı pek tat vermez o yüzden artık cs de bile böyleyken

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,492
Üyeler
172,243
Son üye
erdissss
Top Bottom