🔥İndirim Monster Abra A7 V12.5.3

2 sene monster kullandım ısınsa bile fps kaybı yaşanmıyor gayet memnundum. Müşteri hizmetleri ve servisi çok iyi. Garantisi bittiği halde komple kasasını değiştirmişlerdi.
kanka yaşanmasa söylemem zaten pes 21 ve valoda ani fps düşüşleri alıyorum cihaz 7 aylık

Bu fiyata rtx 3050 ti ekran kartlı, az daha yukarısına rtx 3060 ekran kartlı laptoplar var. onları almak daha mantıklı olur.

GTX 1650 laptopa bu fiyatın maksimum yarısı anca verilir. Para israfı.

tam model bilmiyorum rtx 3050 var ve ani fps düşüşü sürekli yaşıyorum kanka valo gibi bi oyunda bile 300lerden 50ye ani düşüş yaşıyorum sıcaklık yüzünden yani o kadar ısınıyor
Hocam bende hiç öyle bir sorun olmadı ancak 3050 modellerde sanırım o kronik bir sorundu

1650 li li laptop 16.3k biraz pahalı değil mi sence
Evet Pahalı Dostum Haklısın'da Ama Bu Devirde Ucuz Bir Bilgisayar Maalesef ' De Bualmasın Heleki Birde Monster Gibi Bir Site'de

719nAMATcHL._AC_SX679_.jpg

MarkaMONSTER
Ekran Boyutu17.3 İnç
Sabit Disk Boyutu500 GB
CPU ModeliIntel Core i5
Grafik Yardımcı İşlemcisiNvidia GeForce GTX
CPU Hızı2.7 GHz
Sabit Sürücü AçıklamasıSSD
Çözünürlük1080p
Ürün Ağırlığı2.5 Kilogram
İşlemci Sayısı6

Monster Abra A7 V12.5.3 İNDİRİM '' 16.699,00TL '' Yerine '' 16.299,00TL '' Amazon'da 2 Gün Boyunca İndirime Girmiş Bulunmakta..

Monster Abra A7 - AMAZON
https://www.amazon.com.tr/Monster-V...ct_DLandingS_D_6d8dba38_60&smid=AEGTB0JMA4M9F
Daha çok bindirim gibi ama

Evet Pahalı Dostum Haklısın'da Ama Bu Devirde Ucuz Bir Bilgisayar Maalesef ' De Bualmasın Heleki Birde Monster Gibi Bir Site'de
1650 modeller bundan çok daha makula var, bu çok kazık. Ayrıca trendyolda bu model daha ucuz :D

Şakayı Bir Yana Bırakın Da Şimdi Ben Cidden '' Monster '' Masaüstünü Almayı Düşünüyordum Alma Mi? Diyorsunuz Yani Şimdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,003
Üyeler
185,013
Son üye
shooterqw
Geri