Neler Yeni

Monster Abra A7 V13 vs MSI Bravo 15

Bura.K

80+ Silver
Ghost ve hayalet ekran ne ?
1643903423459.png

Böyle izler falan çıkıyor. Bide ölü pikseller falan oluyor da onlar fazla görülmüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim monster önerdiğimi falan mı sanıyorsun hala sen? Ben bu iki laptoptan birini önerdim sadece. Dediğim gibi laf atacaksanız DÜZGÜN bir alternatif sunun. Rakip olmayan iki laptop arasında tercih yapılmaz. 3050 ROG Strix ile RX 6600XT fighter arasında kalmak gibi.
Alternatiflerim belli zaten. Ya düzgün bir Monster seçecek ya da MSI Bravo ya da attığım modeli seçecek.
Ben tartışmanın başından beri zaten 2 model arasında tartışmıyorum, Genel anlamda tartışıyorum. Bunu fark etmek zor olmamalıydı. İyi forumlar hocam.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Bura.K

80+ Silver
Üzmez ancak fiyatı bir tık pahalı geldi.

Bu modele bakabilirsiniz.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Üzmez ancak fiyatı bir tık pahalı geldi.

Bu modele bakabilirsiniz.
Demin monster gömüp gamegaraj önermek. Süpersiniz hocam. Isınmaktan 3.3 GHz olan cpu ve bu yüzden darboğaza giren 3050ti ile gerçekten akıcı bir oyun deneyimine sahip olabilir alan arkadaşlar.

Bura.K

80+ Silver
Demin monster gömüp gamegaraj önermek. Süpersiniz hocam. Isınmaktan 3.3 GHz olan cpu ve bu yüzden darboğaza giren 3050ti ile gerçekten akıcı bir oyun deneyimine sahip olabilir alan arkadaşlar.
Attığım modeli tam olarak bende bilmiyorum ama çoğu forumda (ismini vermek istemiyorum) önerilip iyi sonuçlar elde edilmişti. Bende burada önerdim. Dizüstü çok yüksek ihtimalle Tongfang kasa kullanıyor. Basit bir OC ile darboğazı halledebilirler diye düşünüyorum. OC olarak tam bilgili değilim.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Attığım modeli tam olarak bende bilmiyorum ama çoğu forumda (ismini vermek istemiyorum) önerilip iyi sonuçlar elde edilmişti. Bende burada önerdim. Dizüstü çok yüksek ihtimalle Tongfang kasa kullanıyor. Basit bir OC ile darboğazı halledebilirler diye düşünüyorum. OC olarak tam bilgili değilim.
1643904156952.png

Forza 4' de bile darboğaza giriyor. Üstüne marka kendi incelemelerinde bile sıcaklık ve frekansları açmamışlar.

Bura.K

80+ Silver
Forza 4' de bile darboğaza giriyor. Üstüne marka kendi incelemelerinde bile sıcaklık ve frekansları açmamışlar.
Anladım. Kusura bakmayın, bu model hakkında fazla bilgim yoktu. Biraz çuvallamışım anlaşılan :D

Sizce bu model de darboğaz olur mu? Darboğazdan anlamıyorum.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Anladım. Kusura bakmayın, bu model hakkında fazla bilgim yoktu. Biraz çuvallamışım anlaşılan :D

Sizce bu model de darboğaz olur mu? Darboğazdan anlamıyorum.

3050 75W olan versiyonunda sıcaklıklar idare eder. Lakin bu daha iyi olur gibi.

Bura.K

80+ Silver

3050 75W olan versiyonunda sıcaklıklar idare eder. Lakin bu daha iyi olur gibi.
Hocam Excalibur'da tavsiye edilmiyor :D Biz ona aramızda "Sobabur" diyoruz. Sıcaklıklar idare eder de kasa sorunları sıkıntı çıkartıyor. Ama arkadaş problem etmeyecekse ve ek soğutucular kullanacaksa (fan sesine falan çözüm bulur) alabilir de ben şahsi olarak tercih etmezdim.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hocam Excalibur'da tavsiye edilmiyor :D Biz ona aramızda "Sobabur" diyoruz. Sıcaklıklar idare eder de kasa sorunları sıkıntı çıkartıyor. Ama arkadaş problem etmeyecekse ve ek soğutucular kullanacaksa (fan sesine falan çözüm bulur) alabilir de ben şahsi olarak tercih etmezdim.
Bu bütçede yapacak bir şey yok. Sorunsuz ürün bulmak imkansız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,118
Üyeler
164,781
Son üye
Cora66
Top Bottom