Seç biri
Dell olan 95w rtx 3050
Lenovo olan 85w rtx 3050 ti
İkiside çok iyi sakın clevo kasa monster almayın.
En fazla 16000 olur eğer o fiyata çok güzel bişey olursaŞuan ne kadar bütçeniz var?
Excalibur?Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
3050 75W olan versiyonunda sıcaklıklar idare eder. Lakin bu daha iyi olur gibi.
Teşekkür ederim lenovo olan daha cazip geldi 8gb ram eklemesiyle beraber.
Seç biri
Dell olan 95w rtx 3050
Lenovo olan 85w rtx 3050 ti
İkiside çok iyi sakın clevo kasa monster almayın.
Hocam bencede, dell olan alienware kasa ama ekran wva ekran ips ile tn panel arasındaTeşekkür ederim lenovo olan daha cazip geldi 8gb ram eklemesiyle beraber.
AbraMSI BRAVO 15 B5DD-209XTR R7-5800H 16GB DDR4 RX5500M GDDR6 4GB 1TB SSD 15.6 FHD 144Hz DOS Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
MSI BRAVO 15 B5DD-209XTR R7-5800H 16GB DDR4 RX5500M GDDR6 4GB 1TB SSD 15.6 FHD 144Hz DOS yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bunlardan hangisi daha mantıklı?
Bu fiyat aralığında daha iyi bir tavsiyeniz varsa verebilirmisiniz?
95W 3050ti var metal kasa kullanılmış. Bu bütçede ortalama bir model.Excalibur?
Şaka ?95W 3050ti var metal kasa kullanılmış. Bu bütçede ortalama bir model.
Excalibur seriside clevo kasa kullanmıyor mu?95W 3050ti var metal kasa kullanılmış. Bu bütçede ortalama bir model.
Bilgim yok. Çok önermesemde bu bütçelerde bu markalar tercih edilebilir. Bir de DELL G15 de önerdim ama ekranı sanırım biraz muamma.Excalibur seriside clevo kasa kullanmıyor mu?
Evet hocam wva panel ne kadar sorun olur bilmiyorum ama ben çok sorun olacağını sanmıyorum.Bilgim yok. Çok önermesemde bu bütçelerde bu markalar tercih edilebilir. Bir de DELL G15 de önerdim ama ekranı sanırım biraz muamma.
TN' den iyi. İdare eder. O kasası için bile alınabilir.Evet hocam wva panel ne kadar sorun olur bilmiyorum ama ben çok sorun olacağını sanmıyorum.
Evet alienware kasayı çok övüyorlar gerçekten.TN' den iyi. İdare eder. O kasası için bile alınabilir.