Monster Aldım Memnun Kalır mıyım ?

Fan sesini yüksek bulacaksın muhtemelen. Isınmasını istemiyorsan yüksek devirde çalıştıracaksın fanını ve ısınma problemi olmayacak fakat ses problemi olacak. Kulaklık takıyorum oyun oynarken diyorsan sorun yok zaten. Mobil 1650 ti masaüstünün 1650 performansı ile denk hemen hemen. Laptop masaüstü ekran kartı performans farkı 2 ve 3 seri rtx de ortaya çıkıyor. Sonuç olarak ses senin için problem değilse ve gtx 1650 performansı oyunlarda bana yeter diyorsan 6 ayda bir kaliteli bir termal macunla gayet keyif alırsın.

Kahin miyiz ciğerim biz nereden bilelim. Kullan görürsün hayırlı olsun da eski biraz gpu benim görüşüm

Modele göre değişir. Model nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı Olsun hocam
nasıl yani benede monster yok ki kuzenimde var ve klavye si 1 yıl olmadan gitti fanları sesli 10dk sonra yanıyor.

Abra a5 v 14 v 15 v16 hepsi aynı ısınma ve fan sesi konusunda . Tulpar ve semrukta 1650 ti yok zaten. Bana kızgın atanlar model soruyor :D

Keşke pc Toplasadın. @Naci birine kızgın atmışsın ama monster alan oyun için alıyordur ve oyun için pc toplasada kendisi açısından bir sıkıntı olmaz.

Geri