İhtiyacı vardır.Keşke pc Toplasadın. @Naci birine kızgın atmışsın ama monster alan oyun için alıyordur ve oyun için pc toplasada kendisi açısından bir sıkıntı olmaz.
Orasını bilemem ama Oyun İçin asla ve asla leptop alınmaz , benim kuzenim oyun için leptop aldı ve evden çıkmıyor o leptop ile halbuki onu 1000 defa uyarmama rağmen aldı.İhtiyacı vardır.
Ben yatarak gamepadle oyun istiyorum keyif önemliOrasını bilemem ama Oyun İçin asla ve asla leptop alınmaz , benim kuzenim oyun için leptop aldı ve evden çıkmıyor o leptop ile halbuki onu 1000 defa uyarmama rağmen aldı.
yatarak monster la oyun oynamaya çalışırsan yanarak ölürsun.Ben yatarak gamepadle oyun istiyorum keyif önemli
Ben oynadım rahat rahatyatarak monster la oyun oynamaya çalışırsan yanarak ölürsun.
monsterla mı ?Ben oynadım rahat rahat
3.5 sene monster laptop kullandım eski bir model olmasına ragmen hiçte aşırı ısınma yapmıyordu, her üründe sıkıntılar olur ama monster asırı sorunluymus gibi lanse ediliyor. Mis gibi laptopları var niye kötülersiniz anlamıs degilim.izle gor bir kaç gune konu açar guneşten sıcak diye.
evet. O kadarda değilmonsterla mı ?
hayır soğutması kötü acayip kötü fan sesi fazla malzeme kalitesi kötü bazılarında platiği yanır anakartı yanıyor klavyesi 1 sene sonra gidiyor sokulmeye başlıyor .3.5 sene monster laptop kullandım eski bir model olmasına ragmen hiçte aşırı ısınma yapmıyordu, her üründe sıkıntılar olur ama monster asırı sorunluymus gibi lanse ediliyor. Mis gibi laptopları var niye kötülersiniz anlamıs degilim.
klavyesini kullanmadım sattıgımda tertemizdi, sogutması gayet iyiydi cift fan vardı ve sogutucu standla cozulemicek birsey degil, malzeme kalitesi söylenildigi kadar kötü degil. Büyük ihtimal kullanmadınız, şikayetvara girip olan seyleri söylüyorsunuz. Aklınızda bulunsun her üründe şikayet olur, alıp kullanmadan yorum yapılmamalı.hayır soğutması kötü acayip kötü fan sesi fazla malzeme kalitesi kötü bazılarında platiği yanır anakartı yanıyor klavyesi 1 sene sonra gidiyor sokulmeye başlıyor .
kulandım kuzenimde var .klavyesini kullanmadım sattıgımda tertemizdi, sogutması gayet iyiydi cift fan vardı ve sogutucu standla cozulemicek birsey degil, malzeme kalitesi söylenildigi kadar kötü degil. Büyük ihtimal kullanmadınız, şikayetvara girip olan seyleri söylüyorsunuz. Aklınızda bulunsun her üründe şikayet olur, alıp kullanmadan yorum yapılmamalı.