Neler Yeni

Monster Aldım Memnun Kalır mıyım ?

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Abra a5 ise biraz sıkıntılı model aama a7 ise baya iyidir özellikler çok iyi ama h.o ben de a7 kullanıyorum

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
İhtiyacı vardır.
Orasını bilemem ama Oyun İçin asla ve asla leptop alınmaz , benim kuzenim oyun için leptop aldı ve evden çıkmıyor o leptop ile halbuki onu 1000 defa uyarmama rağmen aldı.

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
izle gor bir kaç gune konu açar guneşten sıcak diye.
3.5 sene monster laptop kullandım eski bir model olmasına ragmen hiçte aşırı ısınma yapmıyordu, her üründe sıkıntılar olur ama monster asırı sorunluymus gibi lanse ediliyor. Mis gibi laptopları var niye kötülersiniz anlamıs degilim.

¥usuff

80+ Silver
3.5 sene monster laptop kullandım eski bir model olmasına ragmen hiçte aşırı ısınma yapmıyordu, her üründe sıkıntılar olur ama monster asırı sorunluymus gibi lanse ediliyor. Mis gibi laptopları var niye kötülersiniz anlamıs degilim.
hayır soğutması kötü acayip kötü fan sesi fazla malzeme kalitesi kötü bazılarında platiği yanır anakartı yanıyor klavyesi 1 sene sonra gidiyor sokulmeye başlıyor .

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
hayır soğutması kötü acayip kötü fan sesi fazla malzeme kalitesi kötü bazılarında platiği yanır anakartı yanıyor klavyesi 1 sene sonra gidiyor sokulmeye başlıyor .
klavyesini kullanmadım sattıgımda tertemizdi, sogutması gayet iyiydi cift fan vardı ve sogutucu standla cozulemicek birsey degil, malzeme kalitesi söylenildigi kadar kötü degil. Büyük ihtimal kullanmadınız, şikayetvara girip olan seyleri söylüyorsunuz. Aklınızda bulunsun her üründe şikayet olur, alıp kullanmadan yorum yapılmamalı.

¥usuff

80+ Silver
klavyesini kullanmadım sattıgımda tertemizdi, sogutması gayet iyiydi cift fan vardı ve sogutucu standla cozulemicek birsey degil, malzeme kalitesi söylenildigi kadar kötü degil. Büyük ihtimal kullanmadınız, şikayetvara girip olan seyleri söylüyorsunuz. Aklınızda bulunsun her üründe şikayet olur, alıp kullanmadan yorum yapılmamalı.
kulandım kuzenimde var .

Top Bottom