Neler Yeni

Monster Aldım Memnun Kalır mıyım ?

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
kulandım kuzenimde var .
kuzeninizde var sizde yok, sürekli bir kullanımınız olmamıs sonucta. Ben gayet memnundum tertemiz bi sekilde 3.5 yıl sonra aldıgımdan kar ederek sattım. Alan arkadaşta cok memnun. Ve hala beni arayıp memnun musunuz diye soran bir müsteri hizmetleri var 3.5 yıl olmus.

¥usuff

80+ Silver
kuzeninizde var sizde yok, sürekli bir kullanımınız olmamıs sonucta. Ben gayet memnundum tertemiz bi sekilde 3.5 yıl sonra aldıgımdan kar ederek sattım. Alan arkadaşta cok memnun. Ve hala beni arayıp memnun musunuz diye soran bir müsteri hizmetleri var 3.5 yıl olmus.
kuzenim dedi sevise gitti klavye nin tuşları bozuldu diye ve masa ya dokundum ve masa yanıyordu

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
kuzenim dedi sevise gitti klavye nin tuşları bozuldu diye ve masa ya dokundum ve masa yanıyordu
bir önerim olsun o zaman, stand alın yerden yüksekte tutunca ısınmaz o kadar, laptoplarda zaten direkt zemine temas olmaması lazım, altı fileli bir stand isinizi görecektir.

Misaki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Aykut Yıldırım
Keşke pc Toplasadın. @Naci birine kızgın atmışsın ama monster alan oyun için alıyordur ve oyun için pc toplasada kendisi açısından bir sıkıntı olmaz.
Öğrenci olduğum için masaüstü bilgisayarımı sattım zaten o yüzden dizüstü aldım

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
teknoloji bu 2.gun arizada yapabilir 10yilda götürebilir. 2 ay kullan deneyimlerini yaz almayi dusunen diger arkadaslara yardimin dokunun.
en merak ettigim sey cift hoporlor mu?
eski leptopindan aldi bizim kuzen gram ses cikmiyordu film acti bu ne dedim.

Top Bottom