Neler Yeni

Monster almalı mıyım? almamalı mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Samet Dalkırdan
Yakşamlar

bu iki modelden birini düşünüyorum. monster almalı mıyım, almamalı mıyım?
alırsam hangisini tercih etmeliyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

veya sizin önereceğiniz 17.3 öncelikli 13.000₺ bütçeli

Techno08

80+ Gold
https://www.hepsiburada.com/acer-pr...ux-nhq9vey002-p-HBV00000XGKVQ?magaza=Teknorya

Monsterin rtx 3060 modelinde kullanıcıların çoğu Düşük fps sorunuyla karşılaşıp iade etmişler, bunun sebebi de ekran kartının kullanılamaması ya da aktif edilememesi. V21 serisi genel olarak iyi diye biliyorum ama bu modeli yeni ve kronik bir sorunu var mı yok mu pek bilmiyorum doğru düzgün yorum yok. Ben acer predator tavsiye ederim, senin kararın. İstersen gamagaraj tracler diye bir şey de var ama o cihazın soğutmasından pek emin değilim

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Samet Dalkırdan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Predator kalitesi diye bir gerçek var.

https://www.hepsiburada.com/acer-pr...ux-nhq9vey002-p-HBV00000XGKVQ?magaza=Teknorya

Monsterin rtx 3060 modelinde kullanıcıların çoğu Düşük fps sorunuyla karşılaşıp iade etmişler, bunun sebebi de ekran kartının kullanılamaması ya da aktif edilememesi. V21 serisi genel olarak iyi diye biliyorum ama bu modeli yeni ve kronik bir sorunu var mı yok mu pek bilmiyorum doğru düzgün yorum yok. Ben acer predator tavsiye ederim, senin kararın. İstersen gamagaraj tracler diye bir şey de var ama o cihazın soğutmasından pek emin değilim.https://www.hepsiburada.com/acer-pr...ux-nhq9vey002-p-HBV00000XGKVQ?magaza=Teknorya
teşekkürler hocam benim de bir yanım predator diyordu bu iyi oldu teknik servis kronik sorun hakkında bilgin var mı ya da soğutma açısından

Techno08

80+ Gold
teşekkürler hocam benim de bir yanım predator diyordu bu iyi oldu teknik servis kronik sorun hakkında bilgin var mı ya da soğutma açısından

i7 10750h pek de serin çalışan bir işlemci değil ama predator soğutabiliyor. ortalama 80 derecede çalışacaktır tam yükte. Predatorun bir kronik sorunu ya da problemi yok ama teknoloji şans işidir yine de. Genel olarak kaliteli bir seridir predator.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Samet Dalkırdan
i7 10750h pek de serin çalışan bir işlemci değil ama predator soğutabiliyor. ortalama 80 derecede çalışacaktır tam yükte. Predatorun bir kronik sorunu ya da problemi yok ama teknoloji şans işidir yine de. Genel olarak kaliteli bir seridir predator.
yani paranın hakkını verir :)

Techno08

80+ Gold
yani paranın hakkını verir :)

kullananların çoğu memnun. Öyle umuyorum, kullanmadığım için kesin bir şey diyemem. Msi alpha serisi hakkında sorsan garanti ederim çünkü kullanıyorum. Ama predatordan sorun yaşayan insanlar az, hatta cihazın üstünde overclock tuşu bile var, oyun esnasındayken o tuşa basınca ekran kartı overclock oluyor ve fps artıyor, çok güzel bir özellik.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Samet Dalkırdan
kullananların çoğu memnun. Öyle umuyorum, kullanmadığım için kesin bir şey diyemem. Msi alpha serisi hakkında sorsan garanti ederim çünkü kullanıyorum. Ama predatordan sorun yaşayan insanlar az, hatta cihazın üstünde overclock tuşu bile var, oyun esnasındayken o tuşa basınca ekran kartı overclock oluyor ve fps artıyor, çok güzel bir özellik.
eyvallah hpcam

bugra06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Buğra
Bende monster 20.3 serisi almak istiyordum hatta kesin alıcaktım ama sorunu çokmuş yani o paraya sorunsuz kafam rahat kullanmam gerekiyor fakat monsterın o serisi pek öyle değilmiş vazgeçtim bekliyorum msi indirim falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,180
Üyeler
166,896
Son üye
KahramanZOII
Top Bottom