monster aryond a24 vs lg ultragear 24

LG için 24GN60R-B videosu var elimde ghosting testinin hemen paylaşıyorum ve LG öneriyorum bu arada o model çok başarılı. 60 ile 65 arasında galiba pivot farkı var sadece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Direk oynata bas, ghosting sonucu çıkıcak karşına.
600-B ile 60R-B arasında sadece enerji sınıfı farkı var LG bu mönitörden epey mutlu olmuş olmalı ki ve tekrardan da aynı isim ile satmak istemediği için revizyon olan modeline R harfini koyup tekrardan satışa çıkarmış bu yüzden 24GN600-B ile 24GN60R-B aynı monitör 65 olanda ise sadece pivot özelliği farkı var yanlış bilmiyorsam.

LG'nin bu serisi orta segmentin başında yer alıyor bence bir kaç monitör ile.

LG için 24GN60R-B videosu var elimde ghosting testinin hemen paylaşıyorum ve LG öneriyorum bu arada o model çok başarılı. 60 ile 65 arasında galiba pivot farkı var sadece.

Direk oynata bas, ghosting sonucu çıkıcak karşına.
600-B ile 60R-B arasında sadece enerji sınıfı farkı var LG bu mönitörden epey mutlu olmuş olmalı ki ve tekrardan da aynı isim ile satmak istemediği için revizyon olan modeline R harfini koyup tekrardan satışa çıkarmış bu yüzden 24GN600-B ile 24GN60R-B aynı monitör 65 olanda ise sadece pivot özelliği farkı var yanlış bilmiyorsam.
ghosting testi başarılı anladığım kadarıyla teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

LG'nin bu serisi orta segmentin başında yer alıyor bence bir kaç monitör ile.
hocam birde şunlara bakabilir misiniz
ve
bu ikisinin ghosting oranları nedir bilginiz var mı acaba

Son düzenleme:
Hertz yüksek olduğu için hızlı sahnelerde bulanıklık daha azdır fakat ghostingleri hakkında bilgim yok MSI paneli rapid ips ki daha iyidir muhtemel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,677
Üyeler
184,819
Son üye
kadirkynk
Geri