oguzhanb3y
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-monitoru/aryond-a27-v1-1/ monitör nasıl ve değer mi sorun yaratır mı?
ghosting ne oluyorGhosting sorunlu lakin fiyatı çok uygun. Alacaksanız ghosting'i var bunu bilerek alın.
ghosting ne oluyor
forum.donanimarsivi.com
yani oyunlarda sorun olur muRehber - MPRT-GTG Nedir? Ghosting Neden Olur?
Merhabalar, baktım ki MPRT ve GTG değerlerinin anlamları ve ne tür bir tepkime süresi olduğu çok az kişi tarafından biliniyor. Bir rehber yapalım dedim:) GTG: Grey To Grey demektir yani Griden griye geçiş demektir. Piksellerin renk geçişlerini belirten zaman birimidir. Başka bir tabir ile...forum.donanimarsivi.com
"Paneli biraz dayanıksız sanırım, geçen bir arkadaş Webcam'i hafifçe çarpmasına rağmen kırmıştı."@Mert Özkaya çok rahatsız edici mi?
dikkatlı kullansam nolurki"Paneli biraz dayanıksız sanırım, geçen bir arkadaş Webcam'i hafifçe çarpmasına rağmen kırmıştı."
"Alınmaz. Ghosting'in sülalesi beraber geziyor onda." Gelen yorumlar
Yani anlayacağın, sırf 240hz için sorunlu ve kalitesiz bir monitör almanızı tavsiye etmem.
Dikkatli kullansanız da ghotisng sorunu olduğu belli. Önermem başta da dediğim gibi.dikkatlı kullansam nolurki
benim dayım aldıda ben ghosting göremedim? dayımda göremedi CS Valo oynayan arkadaşlarımda geldi baktı hiç göremedik nedense o kadar kişi yanlış görüyor olamaz heralde"Paneli biraz dayanıksız sanırım, geçen bir arkadaş Webcam'i hafifçe çarpmasına rağmen kırmıştı."
"Alınmaz. Ghosting'in sülalesi beraber geziyor onda." Gelen yorumlar
Yani anlayacağın, sırf 240hz için sorunlu ve kalitesiz bir monitör almanızı tavsiye etmem.