Neler Yeni

Monster’ ın efsane fiyatlı 240Hz monitörü

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Çağlar İnce
1.999 TL fiyatlı “VA”panele Sahip 240 hz 1920*1080 çözünürlüklü 27 inç büyüklüğündeki bu monitör alınır mı Apdullah başkan bi incelemi videosu ile el at şu konuya çok yardımın dokunur.

NespaY

80+ Silver
1.999 TL fiyatlı “VA”panele Sahip 240 hz 1920*1080 çözünürlüklü 27 inç büyüklüğündeki bu monitör alınır mı Apdullah başkan bi incelemi videosu ile el at şu konuya çok yardımın dokunur.
Gayet alınır, Malum Forum incelemesini yaptı, youtube kanalında.

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
Stokta bulursan söyle reis :D

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Technopatın youtube kanalında inceleme var. Ürün alınır ama stoklar hemen eriyor.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Alınabilir, Ali hocam incelemiş bile.
Mükemmel bir inceleme olmuş.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Monitör bildiğiniz Çin'de etiket basılan ürünlerden bir tanesi tasarım çizgilerine bakıldığı zaman bile James Donkey, RAMPAGE ve GAMEPOWER ürünleri ile aynı yerden çıktığını görebilirsiniz. James Donkey nede olsa sallayalım tutarsa diye bir ton laf söylendi James Donkey ne ise bu monitör de odur. Monitöre lafım yok ben alır evimde bu monitörleri keyifle kullanırım ki kullanıyorum ama konumuz bu monitörde malzeme kalitesinden panel kalitesine; James Donkey = MONSTER = RAMPAGE = GAMPOWER bu markaların monitörleri aynı! ismi az bilinen markaya sallamak kolay önemli olan ismi bilinen markaya sallamak.

monster.jpg

İki cihazında etiket bastırma ürün olduğu aşikâr muhtelemelen de aynı Çin'li firmanın ürünleri! Monitöre lafım yok! lafım etiket bastıran markalara alınmaz deyip, doğruyu görmezden gelip yanlışı destekleyenlere...

Direkt ürünü de bizzat araştırıp Çin'deki asıl üretici ve model ulaşacağım yüksekle muhtemel de James Donkey ve Rampage'in üreticilerinden biri çıkacak. Haber vereceğim!

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Abdullah abinin dediği gibi Kulaklık içinde geçerli olabilir
Sadece tasarımına bakın
mikrofon ucu bile aynı

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Monitör bildiğiniz Çin'de etiket basılan ürünlerden bir tanesi tasarım çizgilerine bakıldığı zaman bile James Donkey, RAMPAGE ve GAMEPOWER ürünleri ile aynı yerden çıktığını görebilirsiniz. James Donkey nede olsa sallayalım tutarsa diye bir ton laf söylendi James Donkey ne ise bu monitör de odur. Monitöre lafım yok ben alır evimde bu monitörleri keyifle kullanırım ki kullanıyorum ama konumuz bu monitörde malzeme kalitesinden panel kalitesine; James Donkey = MONSTER = RAMPAGE = GAMPOWER bu markaların monitörleri aynı! ismi az bilinen markaya sallamak kolay önemli olan ismi bilinen markaya sallamak.

Alıntıyı görüntüle

İki cihazında etiket bastırma ürün olduğu aşikâr muhtelemelen de aynı Çin'li firmanın ürünleri! Monitöre lafım yok! lafım etiket bastıran markalara alınmaz deyip, doğruyu görmezden gelip yanlışı destekleyenlere...

Direkt ürünü de bizzat araştırıp Çin'deki asıl üretici ve model ulaşacağım yüksekle muhtemel de James Donkey ve Rampage'in üreticilerinden biri çıkacak. Haber vereceğim!
Haberi özellikle senden merakla bekliyorum.Sonunda şu monitör hakkında objektif bir yorum duyabildim.Herkes 240 hz takılmış durumda.Birçok monitöre alınmaz etiketi yapıştıran kişilerin bu monitöre övgüler yardırması çok objektif değil açıkçası.Benim de monitöre lafım yok ama üstüne övgüler yağacak bir monitör de değil.Bulduğum kadarıyla içindeki panelinin linkini de bırakıyorum belki işini görür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,879
Üyeler
166,444
Son üye
Adisoya
Top Bottom