Neler Yeni

Monster ısınma sorunu

Mert099

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mert
Isınma sebebiyle bakıma giden monster bugün geldi fakat yine ısınıyor. Bios güncellemesi ve temizlik yapmışlar. Isınma gitti mi diye sordum, gerekli testleri yaptık zaten sorun olsa söylerdik dediler. Açtım yine 90-100 arası derecelerde. CSGO'da bile 85-90 derece. Aynı laptop'a sahip arkadaş 60-80 derece arası diyor fakat inanmadım. Servisten gelen laptop yine aynı derecelere çıkıyorsa, demek ki tüm Abra serisi Monster laptoplar aynı. Değişim istesem yine aynısı gelecek diye uğraşmak da istemiyorum.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Turabi Çelik
Isınma sebebiyle bakıma giden monster bugün geldi fakat yine ısınıyor. Bios güncellemesi ve temizlik yapmışlar. Isınma gitti mi diye sordum, gerekli testleri yaptık zaten sorun olsa söylerdik dediler. Açtım yine 90-100 arası derecelerde. CSGO'da bile 85-90 derece. Aynı laptop'a sahip arkadaş 60-80 derece arası diyor fakat inanmadım. Servisten gelen laptop yine aynı derecelere çıkıyorsa, demek ki tüm Abra serisi Monster laptoplar aynı. Değişim istesem yine aynısı gelecek diye uğraşmak da istemiyorum.
altina sogutucu falan alin hocam biraz rahatlatir

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
eğer altında hava alma kanallarını kapatıcak şekilde kullanıyorsanız o yüzden olabilir hafif bir yükseltme ile ısı birazda olsa düşebilir

Mert099

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer altında hava alma kanallarını kapatıcak şekilde kullanıyorsanız o yüzden olabilir hafif bir yükseltme ile ısı birazda olsa düşebilir
Soğutucuyu açmadan sadece onun üstünde kalsa ? Gerçi soğutucu çalışırken de değişmiyor.

sweazyqq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Taha
Bende monster abra A5 v17.3.4 var i7 11800h RTX 3050 ti var forza horizon 4 te en düşük grafiklerde işlemci 92 derece ekran kartı 85 derece normal mi?

Top Bottom