Neler Yeni

Monster iyi mi kotu mu

En İyi Cevap
1
Efendim kalitesiz malzeme derken hangi parçaları kastediyorsunuz panelinin neyi kalitesiz ornek verebildi misiniz? Klavyenin neyi kötü ? Soğutmanın neyi kotu az mı soğuruyor yani
işlemci ve ekran kartı 85 derecenin altına inmiyor diyeyim. Bizzat arkadaşım kullanıyor. Hiç memnun değil.
z panelinin neyi kalitesiz ornek verebildi misiniz?
IPS panellerde ışık sızması olur normalde bu normal bir şeydir fakat monster ekranı kapatamıyor. ışık sızma sorunu 10 ise 100 oluyor. Ve bu da film izlemeyi hikayeli oyun oynamayı zevksiz kılıyor. Sık sık karşılaşılan ölü pikseller de cabası
(1) Monster Notebook Alırken İki Kere DÜŞÜNÜN ! - YouTube
(1) Artık MONSTER laptop neden önermiyorum - YouTube
(1) Monster Notebook Teknik Servis Macerası | Eksik Ram Sorunu | Ölü Pixel Sorunu - YouTube

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref

bu da ayrı bir örnek :)

Lolcü Buse

80+ Bronze

adam altta yazmış bu sorun 1hafta kullanımdan sonra oluşmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

efendim lütfen siz önce bilginizi test edip konuşun bu fiyatlara bu sistem neyi iyi acaba?
Bu fiyatlardaki gaming laptoplarin hepsinde 8 gb DDR 4 ram var

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
2 ay öncesine göre laptop fiyatları çok uçuştu şaka gibiydi o sürede monster 1000 tl falan daha ucuza satıyordu o zaman alınırdı şimdi de alınabilir fakat acer nitro 5 serisi ve lenovo ideapad 3 indirimde güzel fiyatlara düşüyor monsterın alınması için güzel indirim yapması lazım

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
l
Butcem maç 7.500 TL lenovo ile Monster arasında kaldım sormak istedim bu fiyata olan gaming laptoplarin hepsi 8 gb ram ve Gtx 1650 falan var

Lenovo

Monster
Sence hangisi ?
laptop almak zorunlu mu yoksa farketmez mi?

En İyi Cevap
1
efendim lütfen siz önce bilginizi test edip konuşun bu fiyatlara bu sistem neyi iyi acaba?
Böyleleri ile tartışamaya girmiceksin sadece kötülemek için kötülüyorlar. Bunlara söylencek en iyi laf:
Tamam haklısın.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Arkadaşlar bilgisayar hakkında pek bir bilgim yok ama sosyal medya da Monster markası hep kotuleniyor sebebini sorduğumda cevap alamiyorum
Sizce Monster un artıları nedir ? Eksileri nedir ?
Marka köyü yada iyi olamaz , modele bakılmalı !!!

En İyi Cevap
1
2 ay öncesine göre laptop fiyatları çok uçuştu şaka gibiydi o sürede monster 1000 TL falan daha ucuza satıyordu o zaman alınırdı şimdi de alınabilir fakat acer nitro 5 serisi ve lenovo ideapad 3 indirimde güzel fiyatlara düşüyor
heh eyw aradığım yorum bu işte.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Butcem maç 7.500 TL lenovo ile Monster arasında kaldım sormak istedim bu fiyata olan gaming laptoplarin hepsi 8 gb ram ve Gtx 1650 falan var

Lenovo

Monster
Sence hangisi ?
Lenovo

Lolcü Buse

80+ Bronze
işlemci ve ekran kartı 85 derecenin altına inmiyor diyeyim. Bizzat arkadaşım kullanıyor. Hiç memnun değil.

IPS panellerde ışık sızması olur normalde bu normal bir şeydir fakat monster ekranı kapatamıyor. ışık sızma sorunu 10 ise 100 oluyor. Ve bu da film izlemeyi hikayeli oyun oynamayı zevksiz kılıyor. Sık sık karşılaşılan ölü pikseller de cabası
(1) Monster Notebook Alırken İki Kere DÜŞÜNÜN ! - YouTube
(1) Artık MONSTER laptop neden önermiyorum - YouTube
(1) Monster Notebook Teknik Servis Macerası | Eksik Ram Sorunu | Ölü Pixel Sorunu - YouTubısı

1 yıl kadar tulpar modelini sıfır alıp kullandım, 3.aydan itibaren aşırı ısınma problemleri ve işlemci gpu frekns kısmaları başladı, servise götürüp temizlettim 1 ay sonra tekrar başladı, sesi tatmin edici değil yani 2-3 kişinin konuştuğu bir ortamda hoparlörlerini son seviyeye alsan da anlaşılacak bir ses vermiyor.Bunların haricinde bir olumsuzluk yaşamadım
İşlemci gpu frekans nedir o sorunlar ne oluyor

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817

Lenovo

Monster
Sence hangisi ?
@kadiks bence lenovo gibi işlemcisi i7 den daha iyi ama içindeki hdd kötü sanırım onun ben olsam indirimden acer nitro alırım

Lolcü Buse

80+ Bronze
Top Bottom