Neler Yeni

Monster K3 Pro iade etmeli miyim?

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Cengiz Han
Klavyem az önce geldi. İlk defa red switch ve mekanik kullanıyorum. Basım hissiyatı çok yumuşak geldi. Klavye güzel ama. Tuşlara basarken bastığımı anlamıyorum..

Sizce ne yapayım? Klavyeye şans mı tanıyayım yoksa iade mi edeyim. Kararsız kaldım.

Techno08

80+ Gold
Alışmak kolay bir eylemdir. Alışırsın yakında.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Cengiz Han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Cengiz Han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Red switch maalesef öyle blue gibi filan değil Brown almanız gerekirdi his isterseniz.
Brown baya pahalı en az 800 istiyor.. peki blue switch bir süre sonra yoruyor mu?

Ben bu klavyeye 3-4 gün şans verip sonra duruma göre iade etmeyi düşünüyorum.

Techno08

80+ Gold
400 lira verdik ama sanki boşluğa basıyorum gibi. Böyle tatmin olmadım hiç. Herkes red switch seçiyor diye almıştım. Bir de sessizlik açısından

Bende onsuz boşluktaydım, ama alıştım hocam.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Klavyem az önce geldi. İlk defa red switch ve mekanik kullanıyorum. Basım hissiyatı çok yumuşak geldi. Klavye güzel ama. Tuşlara basarken bastığımı anlamıyorum..

Sizce ne yapayım? Klavyeye şans mı tanıyayım yoksa iade mi edeyim. Kararsız kaldım.
Gayet iyi klavye iade etme

rtx 3090

80+ Silver

red switchden dolayı öyle blue'da kafanızı şişirir diye düşünüyorum ya paraya kıyıp brown alacaksın his istiyorsan ama o da pahalı galiba bence alışırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,367
Üyeler
167,477
Son üye
Talhalisca7
Top Bottom