Çözüldü✓ Monster laptop hangisi alınmalı?

Teşekkürler arkadaşlar ilginiz için kısa sürece hepiniz ilgilenip görüşlerinizi belli ettiniz, ama sizden son bir isteğim var oda şu; lütfen öneriniz varsa HP laptop önerisi atan arkadaş gibi sizde bu laptop bütcene göre güzel bir göz at diye link atarsanız çok memnun kalırım teşekkürler tekrardan.

Kanka haklısında 20k bütçede konuşuyoruz yani bi markanın en üst segmentinde vs böyle şeyler olması zaten beklenmez, he olur mu olur orası ayrı. Ağzı olan konuşuyo demişsin tabii öyle olanlarda var ancak yakın çevremden bir çok kişi kullandığı için ve bende deneyimlediğim için bilgilerimi aktardım.
övmüyorum yanlış anlama. 20k da kesinlikle tercihim olmaz kimsenin de olmasın zaten. ayrıca en üst segmenti değil abra serisi giriş serisi sonra tulpar ve semruk geliyor. ama fiyatını haketmediğine hemfikiriz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçeyi biraz daha çıkarabilirsen bu excaliburu öneririm çoğu kişi memnun kasa metal ve soğutması çok iyi. 32gb ram var ve 6gb 4050.
https://www.teknosa.com/casper-exca...urce=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.7.9

olmazsa bunuda alabilirsin ama 8gb ram ve 4x2 16 yaparken uğraştırıcı olur sat 2 tane 8 al falan ve 8 yetmez.

övmüyorum yanlış anlama. 20k da kesinlikle tercihim olmaz kimsenin de olmasın zaten. ayrıca en üst segmenti değil abra serisi giriş serisi sonra tulpar ve semruk geliyor. ama fiyatını haketmediğine hemfikiriz.

bütçeyi biraz daha çıkarabilirsen bu excaliburu öneririm çoğu kişi memnun kasa metal ve soğutması çok iyi. 32gb ram var ve 6gb 4050.
https://www.teknosa.com/casper-exca...urce=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.7.9

olmazsa bunuda alabilirsin ama 8gb ram ve 4x2 16 yaparken uğraştırıcı olur sat 2 tane 8 al falan ve 8 yetmez.
Dlss 3 açısından 4050 li seçeneği tercih edebilirsin ancak ben yinede victus u tavsiye ederim 3060 da sağlam makina

ek bilgi : casper 4050 100w - hp 3060 95w. kesinlikle casper tavsiyem olur.

hocam bu casper iyiymiş ya bunu alırım büyük ihtimalle

Alınmaz.

herkes de çok fazla bir karşıt görüşlülük var monster laptoplara karşı acaba neden kanka?

peki neden ve önerebileceğin 20kya yakın bir sistem var mı bro
Kendim Abra a7 v14.2.5 modelini kullanıyorum 19.000 TL ye almıştım şuan 24 K 2 Ay civarında bu kadar zam geldi açıkçası denilenin aksine bir sorun yaşamadım

Ben kullanmadım ancak gördüğüm kadarıyla Casper notebooklarıda tıpkı Monsterlar gibi malzeme kalitesi, soğutma yetersizliklerinden dolayı tavsiye etmiyorlar.
Haklısın hocam bencede kesinlikle monster ve casper alınmaması gereken markalardan ancak konu sahibinin laptopu çok sık kullanmayacağını ve aynı zamanda fiyat olarak bulanabilecek en ucuz laptop olmasınıda göz önünde bulundurmamız gerekiyor (32 gb raminin olmasına rağmen)

https://www.teknosa.com/casper-exca...-gb-rtx4050-freedos-gaming-laptop-p-785354463

sizce bu sistem daha mantıklı değil mi? 32 ram 4050 100w ekran kartı ile?
Hocam ben 100 watt olduğunu fark etmemişim bence 4050 liyi al

20k ya kesinlikle 3050 alınmamalı.

teşekkürler arkdaşlar casper'ı sipariş veriyorum bugün akşam ilginiz için çok çok teşekkür ederim

Geri