Neler Yeni

Çözüldü✓ Monster Laptop ikilemde kaldım

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
hocam işlemcisi ryzen olan laptop önerenin bilgisayar bilgisini sorgularım. Şuan benim masaüstünde de ryzen var ryzen intele her türli 1 milyon falan basar acımaz fakat inteli bile soğutamazken amd laptop öneriyosunuz onu kullanmam için obsidyen masa almam gerekir. acer i5 li olana baktım pek içimi açmadı. Şuan sadece 3050 ile 3050 ti arasındaki farka bütçemi aşmışken 1500 lira değer mi onu merak ediyorum
Ryzen 5 5600H işlemcili laptop kullanıyorum. BF5’de maximum 74 dereceyi görüyorum. Tahminlerle ilerlemeyin.

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mustafa Enes Bulut
Hocam bende laptop alacağım şu dönemlerde monsteri kesinlikle öneriyorlar forumdan birisi 2 kere monster almış 2side sorunlu çıkmış teknoloji şans işi monster 4x şans işi olarak görüyorum ben öteki atılan Acer ve IdeaPad lere bakabilirsin onlar monsterden daha iyi olacaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnanmıyorsanız oyundan video da atayım sıkıntı yok :D
1650 için bu fiyat fazla degilmi biraz tabi siz bu fiyata almadıysanız

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
Hocam bende laptop alacağım şu dönemlerde monsteri kesinlikle öneriyorlar forumdan birisi 2 kere monster almış 2side sorunlu çıkmış teknoloji şans işi monster 4x şans işi olarak görüyorum ben öteki atılan Acer ve IdeaPad lere bakabilirsin onlar monsterden daha iyi olacaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:

1650 için bu fiyat fazla degilmi biraz tabi siz bu fiyata almadıysanız
Ben 9999 TL'ye aldım hocam. Fiyatlar artmış.

MehmetSG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
MEHMET SÜLEYMAN GÖKSEL
hocam işlemcisi ryzen olan laptop önerenin bilgisayar bilgisini sorgularım. Şuan benim masaüstünde de ryzen var ryzen intele her türli 1 milyon falan basar acımaz fakat inteli bile soğutamazken amd laptop öneriyosunuz onu kullanmam için obsidyen masa almam gerekir. acer i5 li olana baktım pek içimi açmadı. Şuan sadece 3050 ile 3050 ti arasındaki farka bütçemi aşmışken 1500 lira değer mi onu merak ediyorum
Değmez aradaki farka ufak tefek yükseltmelerini yaparsın en azından için rahat olur

Top Bottom