Monster Laptop Kronik Sorunlu mu?

Reaksiyon skoru
57
Derin bir konuya yer açacağım,
Monster Laptoplarin çoğu kronik sorunlu gibi bir söylem var bunu tartışalım dedim
Kuzenimden abra a5 vardı,teknik servise gitti. ram değişti hicbirsey yokmuş gibi geri yolladılar neymiş aşırı yükten dolayı raminiz zarar görmüş, ben kronik olduğunu düşünüyorum

Monster Laptoplarin çoğu kronik sorunlu gibi bir söylem var bunu tartışalım dedim
Kuzenimden abra a5 vardı,teknik servise gitti. ram değişti hicbirsey yokmuş gibi geri yolladılar neymiş aşırı yükten dolayı raminiz zarar görmüş, ben kronik olduğunu düşünüyorum
Aldıktan ne kadar süre sonra gitti?
Bunun bakımı, nasıl kullanıldığı gibi birçok etkeni var genel olarak ve kasası iyi olmadığı için (hangi seri olduğunu bilmiyorum ama genel olarak bilinen şeylerden birisi monster'ın kasa yetersizliği) ısınmaktan dolayı bir süre sonra bozulmuş olabilir. Ücretsiz değiştiyse yine iyi.

aldığım abra a5 v6.1.3'ü 10 sene kullandım. Sadece birer kere klavye ve batarya değişti. Onun haricinde bir sorun yaşamadım. 1-2 ay önce durup dururken kapandı bir daha açılmadı. Ölçümlere göre işlemci yanmış gibi duruyordu.

Ben memnundum ama son zamanlarda forumda ve monster kullanıcı gruplarında birçok olumsuz yorum gördüm.

aldığım abra a5 v6.1.3'ü 10 sene kullandım. Sadece birer kere klavye ve batarya değişti. Onun haricinde bir sorun yaşamadım. 1-2 ay önce durup dururken kapandı bir daha açılmadı. Ölçümlere göre işlemci yanmış gibi duruyordu.

Ben memnundum ama son zamanlarda forumda ve monster kullanıcı gruplarında birçok olumsuz yorum gördüm.
Evet bende aynı şekilde, çok fazla olumsuz yorum gördüm, ama bence %60 iyi %40 mutsuz gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldıktan ne kadar süre sonra gitti?
Bunun bakımı, nasıl kullanıldığı gibi birçok etkeni var genel olarak ve kasası iyi olmadığı için (hangi seri olduğunu bilmiyorum ama genel olarak bilinen şeylerden birisi monster'ın kasa yetersizliği) ısınmaktan dolayı bir süre sonra bozulmuş olabilir. Ücretsiz değiştiyse yine iyi.
Ram değiştikten 1 sene sonra fanlari gereksiz ses yapmaya başladı fanlari temizlenmesini rağmen yaptı 7-8 ay sonra anakarti yakti

Evet bende aynı şekilde, çok fazla olumsuz yorum gördüm, ama bence %60 iyi %40 mutsuz gibi

Ram değiştikten 1 sene sonra fanlari gereksiz ses yapmaya başladı fanlari temizlenmesini rağmen yaptı 7-8 ay sonra anakarti yakti
Toplamda 4 yıl falan kullandık

Clevo kasaya sahip, çok fazla ısınıyor.

Clevo kasalardaki soğutma sistemi mantığı yani akıllara zarar. O sistemi tasarlayan mühendis kör olmuş. HDD, M2, SSD ve Ram hava akışının tersinde olduğu için sıcağı yiyor. Alt kasasında da izolasyon için garip bir alüminyumvari bir kaplama olan modeller de resmen fırına dönüyor (bende a7 v12.1 var bendeki mesela fırın resmen.). Alt kasasını biraz daha kendin havalandırma deliği açman gerekebiliyor veya termal macununun çok iyi olması lazım ki kasa içindeki genel sıcaklık düşsün. Clevo kasa hariç tongfang kasalar okey gibi

Bende aldım ekran sorunu yaşadım üstüne birde ilgilenmediler. Tamir vs fuhuş fiyat söylediler o gün bugündür tavsiye etmiyorum.
Yazık yani Türk markası ama sorumsuz

aklı olan almaz sadece çoluk çocuk ve sırt çantasıyla kafede okulda gezen üniversiteliler alır

• Beğen
Reaksiyonlar: dnzz
Servis hiçbir zaman kabul etmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,667
Üyeler
174,907
Son üye
Hırpo
Geri