MONSTER LAPTOP ÖN YARGI

Humerus

80+
Reaksiyon skoru
25
ülkede şöyle bir ön yargı var monster alma bi ton problem çıkıyor yanıyor mavi ekran hatası vs. bu olaylar olabilir ama sende oldu diye başkasında olacak diye bir şey yok bu tarz yorumlar yaparak monster alıcak kişilerin kafasını çok karıştırıyorsunuz şahsi fikrim lütfen bu tarz yorumlar yapmayınız.

Marka değil model önemli :).

ülkede şöyle bir ön yargı var monster alma bi ton problem çıkıyor yanıyor mavi ekran hatası vs. bu olaylar olabilir ama sende oldu diye başkasında olacak diye bir şey yok bu tarz yorumlar yaparak monster alıcak kişilerin kafasını çok karıştırıyorsunuz şahsi fikrim lütfen bu tarz yorumlar yapmayınız.
Evet başkasında oldu diye sende olacak diye bir şey yok amma velakin o markanın bilgisayarlarının yüzde 80i sorunluysa kusura bakma da yorum yaparız.

sana göre hangi model düzgün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet başkasında oldu diye sende olacak diye bir şey yok amma velakin o markanın bilgisayarlarının yüzde 80i sorunluysa kusura bakma da yorum yaparız.
forumlarda biri monster alıcaktı konuştuk sordu bana çocuğa öyle bi monster antifanlığı yapmışlarki vazgeçti tabikide kendi düşünceni söyliyebilirsin her marka bilgisayarın üretiminde az da olsa hata yapılır kimse kususra bakmasın

forumlarda biri monster alıcaktı konuştuk sordu bana çocuğa öyle bi monster antifanlığı yapmışlarki vazgeçti tabikide kendi düşünceni söyliyebilirsin her marka bilgisayarın üretiminde az da olsa hata yapılır kimse kususra bakmasın
iade edersin biter bu kadar basit

iade edersin biter bu kadar basit
Monster alan 10 insandan 7'sinde sıkıntı çıkıyorsa sorun markadadır. Bize de önermemek düşer. Çok araştırdım sorun çıkmadan kullanan insan sayıyı azınlık oluşturuyor.

Hata az da olsa yapılır kesinlikle haklısın. Ama çok yapılırsa biz de önermeyiz. İyice araştırmanı öneririm.

Sorunlu olan bişeyi almak istemem hiç riske girmeyi böyle şeylerde sevmem

Monster alan 10 insandan 7'sinde sıkıntı çıkıyorsa sorun markadadır. Bize de önermemek düşer. Çok araştırdım sorun çıkmadan kullanan insan sayıyı azınlık oluşturuyor.

Hata az da olsa yapılır kesinlikle haklısın. Ama çok yapılırsa biz de önermeyiz. İyice araştırmanı öneririm.
adamlar kendi yaptıkları laptopu neden kalitesiz yapsınlar f/p ürünü çıkartıyorlar ucuza millet ısınmayan plastik olmayan uranyumdan kaplı bir şey bekliyor monster yüksek modellerinde hiç bi hata olduğunu yada bi sıkıntı olduğunu duyan var mı yoktur bulamazsın kolay kolay

Sorusu olan varsa alırım 2 yıldır kullanıyorum.

ben a5 v15.10 almayı düşünüyorum sizin laptopda bi sıkıntı var mı
Kasa kapağındaki vidayı kaybetmem dışında sorun yok ama bilgisayar olastik kasa fiyatı düşürmek için bendeki model A7 V8.1

Noktayı koymuş

Yeni serilerde hata az çıkıyor bazı modeller dışında topladı o konuyu 2020de Monster

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,496
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri