Neler Yeni

Monster laptop önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Baturalp
Bütçe
8500
Merhabalar 8500₺ kadar bütçem var 2.el veya sıfır monster laptop arıyorum önerisi olan var mı link atma şansınız varsa atarsanız daha iyi olur

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Neden Monster?
Monster laptoplarda ısınma sorunu çok oluyor ve malzeme kalitesi kötü. 2.el önermek için hangi şehirde oturduğunuzu yazın.
8500 liraya alacağı laptopun sırf performans için 2. el olmasını kimse istemez diye düşünüyorum.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,709
İsim
Kgn
Hocam ben Monster almayı düşünüyordum ama bizim sınıfta alanlardan gördüğüm üzere aşırı ısınma yapıyor ve fanı biraz ses çıkarıyor başka bir marka arkadaşlarında söylediği gibi daha mantıklı

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,067
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Hocam o bütçede oyun bilgisayarı önermem. 2. el bilgisayarlara da sıcak bakmıyorum.
2 tane seçenek var: Bütçeyi yükseltmek ya da UltraBook satın almak.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,367
İsim
Bilal Tepe
Ora girerse Monster'ın M sini göre kaçar
5 senedir monster kullandım hiçbirinde de sıkıntı kullanmadım yaklaşık 5 model kullandım hepsini tulpar serisi kullandım fan sesli ama biz gibi de sogutuyo ses olsun kulaklık tak ayrıca kütüphaneye gidiceksek silent moda aliyosun fanlar calismiyor bile. Markaları modele göre kotuleyin sırf isimle değil msi in da berbat kasaları var asusun da .

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
5 senedir monster kullandım hiçbirinde de sıkıntı kullanmadım yaklaşık 5 model kullandım hepsini tulpar serisi kullandım fan sesli ama biz gibi de sogutuyo ses olsun kulaklık tak ayrıca kütüphaneye gidiceksek silent moda aliyosun fanlar calismiyor bile. Markaları modele göre kotuleyin sırf isimle değil msi in da berbat kasaları var asusun da .
Evet iyi modeller var ama adamın 8.5k bütcesi var bu bütceye tulpar serisi olmaz

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,367
İsim
Bilal Tepe

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Asus tuf ve rog serisi, Msi katana serisi şuan alınabilecek en mantıklı laptoplar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Baturalp
2 senedir monster kullanıyordum herhangi bir problem ile karşılaşmadim tabii ki elektronik şans işı ne olacağı belli olmuyor

Top Bottom