Öncelikle merhaba arkadaşlar affınıza sığınarak kısa bir süreçten bahsetmem gerekiyor. Monster tulpar t6 3.2.5 bilgisayarımı yeni aldım. 14 şubat siparişini verdiğim elime 22 şubatta geçti süreç boyunca max 10 gün kullanabildim bu 10 gün mavi ekran hatasını düzeltmeye çalışmakla uğraştım daha dün teknik servisten geri geldi söyledikleri "bilgisayarı sıfırladık, lisanslı şekilde geldiği için sürücüleri tekrar tekrar kurmanıza gerek yok(ben kurmuştum) mavi ekran hatasının sebebi budur" gibisinden yazmışlar. ben daha önce mail üzerinden konuşurken sıfırlamamı söylemişlerdi bilgisayarı zaten sıfırlamıştım bilgisayarı formatlamıştım. onlarda hiç bir şey yapmadan sıfırlayarak yollamışlar galiba ben ne anladım bu işten. 2-3 tane oyun denedim biri korsan diğeri orjinal ikisinde de mavi ekran hatalarıyla karşılaştım grafik ayarlarıyla da oynadım ama nafile. Bende bir de sizin fikrinizi almak istedim belki aranızda bu problemi yaşamış çözmüş kişilerin bulunma ihtimalini düşünerek.. Büyük ihtimalle minidump dosyaları lazım olacak diye ekleyeceğim bi bakıp sorunun ne olduğunu söyler misiniz size zahmet yardımcı olursanız çok sevinirim.. windows11 kullanıyorum.
not:dosyaları link üzerinden vereceğim. siteye yükleyemiyorum
minidump dosyalarım: minidump
not:dosyaları link üzerinden vereceğim. siteye yükleyemiyorum
minidump dosyalarım: minidump
Son düzenleme: