monster mı excalibur mu ?

8500 tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi şöyle bişey var bi monster videosu izledim cpu 90 ları gördü bi excalibur videosu izledim cpu max 80i gördü gerçi excaliburla ilgili başka bir video izlediğimde ordada ısınma sıkıntısı vardı yani bu 2 pcde ısınıyor ısınmama gibi bir durum yok monster stok yenilemesi yapmıyor excalibur hali hazırda bugün gidip alabilirim çok kararsız kaldım çok

8500 TL

şimdi şöyle bişey var bi monster videosu izledim cpu 90 ları gördü bi excalibur videosu izledim cpu max 80i gördü gerçi excaliburla ilgili başka bir video izlediğimde ordada ısınma sıkıntısı vardı yani bu 2 pcde ısınıyor ısınmama gibi bir durum yok monster stok yenilemesi yapmıyor excalibur hali hazırda bugün gidip alabilirim çok kararsız kaldım çok
Aslında her laptop gerçekten çok ısınır yani sen gidip en iyisini alsan bile yük altında 80'İ görürsün.

Aslında her laptop gerçekten çok ısınır yani sen gidip en iyisini alsan bile yük altında 80'İ görürsün.
çok rahat görürsün excalibur sadece bir tık fazla ısınıyor galiba ama turbo fan modunda çok bi sıkıntı yaşatacağını düşünmüyorum

çok rahat görürsün excalibur sadece bir tık fazla ısınıyor galiba ama turbo fan modunda çok bi sıkıntı yaşatacağını düşünmüyorum
Sen bilirsin bütçe gerçekten çok az ise yapacak bir şey yok. Ancak bir kaç video izledim bana monster ın servisi daha güzel gibi geldi. 6 ayda bir termal macun değişimi falan. şu videoyu bir izlersen sevinirim ama tabii reklam da olabilir.

ikiside beş para etmez

duyduğumu söyliyim monster bir sorun çıktığı zaman sürekli ilgilenen bi firmaymış müşteri memnuniyetinin iyi oldu bi firma ben senin yerinde olsam monsterı tercih ederim ama ikiside marka firma araştırıp bi çıkış yolu bulmak sana kalmış
Arkadaşım monster dan "her oyunu oynatır garantili laptop aldı" 3000 TL civarına ve pubg vesaire bu tür oyunları oynayamadi mağazaya gidip sorduğunda yetkili kişi bütün grafikleri en düşüğe alıp 'bu şekilde oynayabilirsiniz' dedi ve yolladı :D

ikisini de almam
ne alırsın dicem MASAÜSTÜ diceksin bu fiyata masaüstü toplamayı bende biliyorum ama evde duran bi insan değilim :)

Arkadaşım monster dan "her oyunu oynatır garantili laptop aldı" 3000 TL civarına ve PUBG vesaire bu tür oyunları oynayamadi mağazaya gidip sorduğunda yetkili kişi bütün grafikleri en düşüğe alıp 'bu şekilde oynayabilirsiniz' dedi ve yolladı :D
kusura bakmasın ama 3000 tl ye aldığı bilgisayardan nasıl bir performans bekliyor acaba arkadaşın ?

ikiside beş para etmez
neden

ne alırsın dicem MASAÜSTÜ diceksin bu fiyata masaüstü toplamayı bende biliyorum ama evde duran bi insan değilim :)

kusura bakmasın ama 3000 TL ye aldığı bilgisayardan nasıl bir performans bekliyor acaba arkadaşın ?

neden
Bu sene almadı 2-3 seneden daha eski

kusura bakmasın ama 3000 TL ye aldığı bilgisayardan nasıl bir performans bekliyor acaba arkadaşın ?

neden
kardeşim araştır o paraya daha iyisini bulursun

Bu sene almadı 2-3 seneden daha eski
monster zaten son zamanlarda ismini duyuran bir marka olmaya başladı bundan 3 sene önce çıkarttığı dizüstüden yüksek bir performans beklememek gerekiyor :)

kardeşim araştır o paraya daha iyisini bulursun
reis çok araştırdım hp var ama şikayetler var hepsiburada ve trendyoldan ürün almaya çok çekiniyorum kimisine ezik geliyor kimisine başka şekilde..

Geri