monster mı excalibur mu ?

monster zaten son zamanlarda ismini duyuran bir marka olmaya başladı bundan 3 sene önce çıkarttığı dizüstüden yüksek bir performans beklememek gerekiyor :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reis çok araştırdım hp var ama şikayetler var hepsiburada ve trendyoldan ürün almaya çok çekiniyorum kimisine ezik geliyor kimisine başka şekilde..
kardeşim ben 1 ay önte tlf aldım hiçbişey çıkmadı merak etme bişey çıtığı an geri iade yapılıyor

ne alırsın dicem MASAÜSTÜ diceksin bu fiyata masaüstü toplamayı bende biliyorum ama evde duran bi insan değilim :)

kusura bakmasın ama 3000 TL ye aldığı bilgisayardan nasıl bir performans bekliyor acaba arkadaşın ?

neden
masaüstü de almam ben alptopcuyum :D
ama iki markadan ürün almam

PC toplama imkanın varmı?

PC toplama imkanın varmı?
üni için alıyorum evde çok işim yok :D

hp omen-msi-asus rog (belki tuf)-lenovo öneririm bu iki markanın yerine
arkadaşım monster almış bi fps testi bi sıcaklık testi yapayım diyorum ona göre son kararımı veririm oda benim gösterdiğim monsterın aynısını almış oyun oynarken hiç ısınmıyor dedi ama ben yinede bi kontrol edicem ona göre alıcam :)

üni için alıyorum evde çok işim yok :D

arkadaşım monster almış bi fps testi bi sıcaklık testi yapayım diyorum ona göre son kararımı veririm oda benim gösterdiğim monsterın aynısını almış oyun oynarken hiç ısınmıyor dedi ama ben yinede bi kontrol edicem ona göre alıcam :)
monster ısı konusunda garip bir marka bazen başarılı bazen rezil oluyor.
ben şiddetle asus veya msi öneriyorum sebebi ise hep ısı değerlerinde müthiş olmaları hem de ekran kartının muazzam bir şekilde laptopa optimize edilmesi.

monster ısı konusunda garip bir marka bazen başarılı bazen rezil oluyor.
ben şiddetle asus veya msi öneriyorum sebebi ise hep ısı değerlerinde müthiş olmaları hem de ekran kartının muazzam bir şekilde laptopa optimize edilmesi.
msi dizüstülerede baktım direk kapattım böyle bir fiyat yok :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,283
Üyeler
189,822
Son üye
dogan4445
Geri