Neler Yeni

Monster Neden Bu Kadar Ucuz

casten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eray Selim
merhaba ben bilgisayar almak istiyorum son çıkan oyunları oynamak istiyorum önce kasa almak istiyordum 25-30 civarı bir şey arıyordum baktım monster notebooklar kasaya göre çok ucuz neden bu kadar ucuz normalde fiyatları daha pahalı olması gerekmiyormu
monster notebook mu almalıyım yoksa kasamı almalıyım hem fiyat performans bakımından

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Buğra
merhaba ben bilgisayar almak istiyorum son çıkan oyunları oynamak istiyorum önce kasa almak istiyordum 25-30 civarı bir şey arıyordum baktım monster notebooklar kasaya göre çok ucuz neden bu kadar ucuz normalde fiyatları daha pahalı olması gerekmiyormu
monster notebook mu almalıyım yoksa kasamı almalıyım hem fiyat performans bakımından
eğer gezerken yanımda götüreyim telaşında değilseniz mutlaka kasalı alın ama yok ben yanımda götürücem diyorsanız laptop alın monster iyidir ben de monster kullanıyorum bütçeniz fazlaysa msı bakabilirsiniz

casten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eray Selim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer gezerken yanımda götüreyim telaşında değilseniz mutlaka kasalı alın ama yok ben yanımda götürücem diyorsanız laptop alın monster iyidir ben de monster kullanıyorum bütçeniz fazlaysa msı bakabilirsiniz
performans testlerine baktım monsterin 3070 li laptop nasıl 40 fps alabiliyor cyberpunktan mesela gerçek 3070 kartmı bu çünkü imkansız o fpsi vermesi

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Buğra
performans testlerine baktım monsterin 3070 li laptop nasıl 40 fps alabiliyor cyberpunktan mesela gerçek 3070 kartmı bu çünkü imkansız o fpsi vermesi
laptoplarda mobil ekran kartı olur yani masaüstü performansı asla alamazsın tabi laptopta eğer masaüstü kart kullanmışlarsa o başka o modeller de çok az var ayrıca 40 fps hangi grafik ayarlarında ve hangi çözünürlükte oluyor o önemli

casten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eray Selim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
laptoplarda mobil ekran kartı olur yani masaüstü performansı asla alamazsın tabi laptopta eğer masaüstü kart kullanmışlarsa o başka o modeller de çok az var ayrıca 40 fps hangi grafik ayarlarında ve hangi çözünürlükte oluyor o önemli
bana msi laptop önerebilir misiniz? gaming laptop ona bakayım

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Buğra

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,635
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
O paraya ben olsam masa üstü alırdım, ama senin kararın tabii ki.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Amacınız oynsa laptop kasa performansını asla veremez ayrıca Monster Kesinlikle önermiyorum

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Buğra

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827