Neler Yeni

Monster neden tercih edilmiyor

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Tulpar 870M ve 1060 ekran kartlı modellerini kullandım. Abra 960M ve 1050Ti ekran kartlı modellerini de kullandım. Gayet sorunsuz çalışıyordu. FP olduğu sürece Monster her zaman tercih edilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet eren
Tulpar 870M ve 1060 ekran kartlı modellerini kullandım. Abra 960M ve 1050Ti ekran kartlı modellerini de kullandım. Gayet sorunsuz çalışıyordu. FP olduğu sürece Monster her zaman tercih edilir.
evet sadece biraz pahalı

babapro21

80+ Bronze
Nerede laptop onerisi olunca monster biri atınca o PC de pizza yaparsın falan diyorlar. Bilmiyorum...

Yunus Yıldız

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Captain Jack Sparrow
Selam arkadaşlar, bugün bir araştırma yaptım ama Monster neden tercih edilmiyor ben kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım ısınma sorunu bile yok bir zaman FPS sorunu yaşadım o da 8 GB RAM olduğu içindi artık o da yok neden tercih edilmiyor.
Benim arkadaşımda var malzeme kalitesi kötü diyordu 3060lı var onda geçenlerde fanı ses yapmaya başladı pancar motoru gibi çalışıyor pc

Bura.K

80+ Silver
Selam arkadaşlar, bugün bir araştırma yaptım ama Monster neden tercih edilmiyor ben kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım ısınma sorunu bile yok bir zaman FPS sorunu yaşadım o da 8 GB RAM olduğu içindi artık o da yok neden tercih edilmiyor.
Her modeli sorunlu değil çünkü.
Çoğu modeli Clevo yapımlı olduğu için kasa ve soğutma kalitesi olarak berbat durumdalar hatta çoğu modelde anakart yanmaları, ekranın bozulması gibi kronik sıkıntılar var.
Ancak TongFang yapımı modeller aynı zamanda MSI yapımı olduğundan dolayı gayet kaliteli oluyorlar. 5-6 ay önce F/P oluyordu şimdi F/P değiller. Bu arada yine tekrarlıyorum Clevo Monster alacağınıza başka modellere yönelin.

Her markanın kronik sıkıntılı modeli olabilir, MSI'ın bile var. Asıl önemli olan sıkıntısız modeli bulmak. Yani burada "markaya" çamur atmanın bir manası yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet eren
Her modeli sorunlu değil çünkü.
Çoğu modeli Clevo yapımlı olduğu için kasa ve soğutma kalitesi olarak berbat durumdalar hatta çoğu modelde anakart yanmaları, ekranın bozulması gibi kronik sıkıntılar var.
Ancak TongFang yapımı modeller aynı zamanda MSI yapımı olduğundan dolayı gayet kaliteli oluyorlar. 5-6 ay önce F/P oluyordu şimdi F/P değiller. Bu arada yine tekrarlıyorum Clevo Monster alacağınıza başka modellere yönelin.

Her markanın kronik sıkıntılı modeli olabilir, MSI'ın bile var. Asıl önemli olan sıkıntısız modeli bulmak. Yani burada "markaya" çamur atmanın bir manası yok.
benimki v16.6.6 modeli onunki ne

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224

KnightDavion

80+ Bronze

Hoparlörü 1 dolarlık hoparlör gibiydi. Sesi çok kötüydü. Masaüstünde bile fan sürekli hızlanıyordu çünkü masaüstünde 65 derecelerde geziyordu ve rahatsız ediyordu. Verilen paraya kesinlikle değmiyordu. Kasa kalitesi iyi değildi. Masaüstü bilgisayarda neyse de laptopta gece bariz duyulur coil whine vardı. Ağır bu yüzden hantal da aynı zamanda. 17.3 inç ekran olmasına rağmen oyunlarda da bana artık yeterli gelmiyordu ekran büyüklüğü. İçime sinmemişti. Bir an kendi kendime ben niye kendime zorluk çıkartıyorum dedim ve iade ettim.

Top Bottom